Hogyan kezelhető az ha valakinek olyan erős fétise van ami nélkül nem tud kielégülni?
Figyelt kérdés
szept. 19. 08:32
2/8 anonim válasza:
Elsősorban pszichológus segíthet feltárni az okokat.
3/8 A kérdező kommentje:
Aztán mi történik ha kiderül mi az oka?
szept. 19. 10:42
4/8 anonim válasza:
Nem tud segíteni a pszichológus. Tapasztalatból mondom. Egyedül az segít ha nehezen leallsz vele és leszoksz róla
5/8 anonim válasza:
Újra megkérdezem, hogy milyen fétis? Mert azért ez nagyban befolyásolja, hogy mit lehet tenni.
Ha csak úgy tudsz kielégülni hogy valakinek a mellkasára sz.rsz, az nyilván elég problémás, de ha éppenséggel lábfétised van, az azért sok nőnek nem probléma.
6/8 anonim válasza:
Ez egy névtelen fórum, nyugodtan leírhatod. Tuti van sorstárs is, akár itt, bármilyen egyedinek gondolod. A háttér feltárása nagyban segíthet a kiélésben.
7/8 anonim válasza:
Teljesen mindegy hogy milyen fétis. Az a lényeg hogy csak úgy tud felizgulni ha szexualitástol eltérő dolgot csinál. Ezt jelenti a fétis.
És tapasztalatból tudom hogy a pszichológus nem tud segíteni.
8/8 anonim válasza:
Nekem is van egy erős fetisem,ha szeretnél valakivel erről.beszelgetni,nyugodtan írj nekem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!