Mosdó hiányát okozta stressz hogyan kezelhető?
Figyelt kérdés
Ha itthon vagyok semmi probléma nincs, de viszont amint kimegyek a házból és tudatosul bennem hogy nincs mosdó a közelben rögtön erős vizelési inger kap el,egy ilyen furcsa szorongó érzéssel hogy nem fogom elérni a következő wc-t borzasztóan frusztráló és nem tudom mi tévő legyek.okt. 28. 20:22
1/5 anonim válasza:
Annak tudatosítása magadban, hogy nem létezik, hogy pisilned kelljen, ha odahaza kibírod 3 órát, és direkt nem ittál, mielőtt eljöttél. Ha egyedül nem megy, akkor pszichológussal.
2/5 anonim válasza:
Generalizált szorongás beütése van a dolognak, egy pszichológussal beszélj!
3/5 anonim válasza:
Mindenkivel előfordul, hogy pisilnie kell, amikor nem a legjobbak a körülmények és tartogatni kell, de ha nagyon kell brunyálnod úgyis találsz egy bokrot, egy órát meg elbír a hugyhólyag és elfelejted h pisilned kell, azalatt meg bárhova odaérsz. Nekem is volt már ilyen kocsiban, hogy muszáj volt félreálni, kipréselte vola a biztonsági öv, ráadásul csak egy lakotelep mellet tudtam megállni...van amikor sok vizet iszok, ilyenkor ez gyakrabban előfordul. =) Ha nagyon gyorsan nagy mennyiségű vizeleted képződik, az azt jelenti, h normál vízfogyasztás mellett, vmilyen vízhajtót is iszol, pl kávé, tea stb... vagy sör =D
5/5 anonim válasza:
Benne van a pakliban, hogy a lelki folyamatok közrejátszanak.
Mennyi idős vagy, milyen nemű?
Mióta áll fenn ez a dolog?
Ezelőtt semmi ehhez hasonló gondod nem volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!