Pánikbetegek! A hiperventilláció elmúlik antidepresszánstól?
Figyelt kérdés
8 napja szedem a scippa antidepresszánst. Gyógyszer előtt is éreztem ezt néha, de mióta elkezdtem szedni rosszabb a helyzet. Éjszaka a legrosszabb... Aludnék, de mindig felkelek arra, hogy nem kapok levegőt.dec. 17. 08:02
11/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Te szedtél antidepresszánst?
dec. 19. 12:56
12/15 anonim válasza:
Mindenhez értő nép vagyunk. Foci, gazdaság, üzlet, egészség mindenhez is. Ezért vagyunk lassan Európa végén több mutatóban is ??? Keress egy olyan orvost akiben megbizol és jó szakembernek tartod. Lehet, hogy több gyógyszert is kiprobaltat veled, mire meglesz az igazi. Nem is értem, hogy ilyen kérdésekben miért a mindenhez is értő atlag emberekhez kell fordulni a gyakorin .
13/15 anonim válasza:
Anti depresszanst felejsd el ha jot akarsz magadnak!! En szedtem escitilt rosszabbul voltam mint nelkule. Kaptam most valexin nevu merget. 9kor bevettem 10kor kihanytam a fenebe. Az egesz testem izott tole izzadtam voros lettem. Meg mindig azt se tudom hol vagyok. Jol elcseszte a karacsonyt. Soha tobbet nem fogok szedni ilyeneket max neha egy kis frontin meditacio vitaminok. De antidepresszanst soha!! Es senki se ajanlom. Az egy mereg
14/15 anonim válasza:
13 : egy szemet vettél be. Nem csak éppen panikrohamod volt pont akkor ? Vagy rászorongtàl, hogy mi lesz ha beveszed ? Hagytam abba antidepresszanst, csokkentettem adagot is, nem is egyszer. Sztem a benzos nyugtatoknál jobb dolgok. Egy szem után esélye sem volt kifejteni a pozitiv hatását.
15/15 anonim válasza:
Nem szorongtam ra. Jol voltam es jol is vagyom nelkule. Nekem nincs ilyenre szuksegem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!