Minden este lefekvés elott beveszek 0.25 mg frontint. Jobban érzem.tole sokkal magam, illetve jobban is alszom.
Problémám ilyen kis mennyiségtől vajon lehet? 31F
tegnap 21:00
1/10 anonim válasza:
Hamar függővé válhatsz, s emelni fogod az adagot. Nagyon nehéz lejönni róla.
tegnap 21:04
2/10 anonim válasza:
Orvos írja föl?
Abba kéne hagyni, ne gyógyszertől akard magad jobban érezni. Az okot kell megszüntetni, amitől nem alszol elég jól.
tegnap 21:14
3/10 A kérdező kommentje:
Nem orvos irja föl, az utolso egy evem eleg gondterhes volt es ez segitett ugymond.
tegnap 22:07
4/10 anonim válasza:
Valójában nem segített, pont hogy kárt okoz. Hihetetlenül addiktív. Akkor honnan szedted a gyógyszert?
tegnap 22:09
5/10 A kérdező kommentje:
Ismerős hordja. Megoldom van forráso a gyogyszeriparban.
tegnap 22:17
6/10 anonim válasza:
Mielőtt bárki is azt gondolná ,hogy rosszindulatoskodom,bevallom én is szedtem Frontint.Orvos írta fel,és ő is állított le róla.De vissza a kérdésedhez.szervi bajod nem lehet ,de függőség kialakulhat,ami szerintem már kezd is kialakulni .Nem gáz ha valameddig szedsz frontint,de ha azt felismerés ,hogy e nélkűl már nem megy az alvás akkor orvoshoz kell fordulni,és meg kell nézni mi áll e mögött.fáradtság?,mentális okok?életmódbelidolgok?ezer meg ezer oka lehet.az okot kéne megszüntetni és nem a tüneteket elfedni.szerintem ez legyen a végső cél.orvos ,orvos,orvos
tegnap 22:21
7/10 A kérdező kommentje:
Koszonom. Sajnos szornyu gyerekkor, nehéz jelen. Rossz parvalasztas. Egyéni kudarcok. Ez a tipik kifele jokedvu de befele sivar embernek erzem magam, teli rejtett agresszioval. Nehez kilabalni a gondolataimbol. Ez segit de csak este van ra szuksegem.
tegnap 22:27
8/10 anonim válasza:
Hát....ki kellene találni valamit.....ez átmenetileg lehet egy mankó,de a belső harmóniádat ez nem fogja megoldani.ahhoz te kellesz
tegnap 22:42
9/10 anonim válasza:
De tudom miről írsz....hidd el
tegnap 22:43
10/10 anonim válasza:
És így akarsz élni? Meddig? Ez pont olyan, mint az alkoholizmus, csak nem alkohol, hanem triazolo-benzodiazepin. És mit csinálsz, ha hirtelen elapad a forrásod? Ez bármikor megtörténhet! Megőrülsz?
A szörnyű gyerekkor a múlt. Annak vége, már nem vagy gyerek, senki nem bánt. A rossz párválasztáson könnyű segíteni, a legkevésbé se életreszóló. Egyéni kudarcok: kinek nincsenek? Még a Nobel-díjasoknak is voltak! A gondjaidat pszichológussal kell átbeszélni, nem elnyomni, mert az ott benned munkál. Fel kell dolgozni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!