Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Árthat vajon ez bármit?

Árthat vajon ez bármit?

Figyelt kérdés

Minden este lefekvés elott beveszek 0.25 mg frontint. Jobban érzem.tole sokkal magam, illetve jobban is alszom.

Problémám ilyen kis mennyiségtől vajon lehet? 31F

tegnap 21:00
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hamar függővé válhatsz, s emelni fogod az adagot. Nagyon nehéz lejönni róla.
tegnap 21:04
 2/10 anonim ***** válasza:

Orvos írja föl?

Abba kéne hagyni, ne gyógyszertől akard magad jobban érezni. Az okot kell megszüntetni, amitől nem alszol elég jól.

tegnap 21:14
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem orvos irja föl, az utolso egy evem eleg gondterhes volt es ez segitett ugymond.
tegnap 22:07
 4/10 anonim ***** válasza:
Valójában nem segített, pont hogy kárt okoz. Hihetetlenül addiktív. Akkor honnan szedted a gyógyszert?
tegnap 22:09
 5/10 A kérdező kommentje:
Ismerős hordja. Megoldom van forráso a gyogyszeriparban.
tegnap 22:17
 6/10 anonim ***** válasza:
Mielőtt bárki is azt gondolná ,hogy rosszindulatoskodom,bevallom én is szedtem Frontint.Orvos írta fel,és ő is állított le róla.De vissza a kérdésedhez.szervi bajod nem lehet ,de függőség kialakulhat,ami szerintem már kezd is kialakulni .Nem gáz ha valameddig szedsz frontint,de ha azt felismerés ,hogy e nélkűl már nem megy az alvás akkor orvoshoz kell fordulni,és meg kell nézni mi áll e mögött.fáradtság?,mentális okok?életmódbelidolgok?ezer meg ezer oka lehet.az okot kéne megszüntetni és nem a tüneteket elfedni.szerintem ez legyen a végső cél.orvos ,orvos,orvos
tegnap 22:21
 7/10 A kérdező kommentje:
Koszonom. Sajnos szornyu gyerekkor, nehéz jelen. Rossz parvalasztas. Egyéni kudarcok. Ez a tipik kifele jokedvu de befele sivar embernek erzem magam, teli rejtett agresszioval. Nehez kilabalni a gondolataimbol. Ez segit de csak este van ra szuksegem.
tegnap 22:27
 8/10 anonim ***** válasza:
Hát....ki kellene találni valamit.....ez átmenetileg lehet egy mankó,de a belső harmóniádat ez nem fogja megoldani.ahhoz te kellesz
tegnap 22:42
 9/10 anonim ***** válasza:
De tudom miről írsz....hidd el
tegnap 22:43
 10/10 anonim ***** válasza:

És így akarsz élni? Meddig? Ez pont olyan, mint az alkoholizmus, csak nem alkohol, hanem triazolo-benzodiazepin. És mit csinálsz, ha hirtelen elapad a forrásod? Ez bármikor megtörténhet! Megőrülsz?

A szörnyű gyerekkor a múlt. Annak vége, már nem vagy gyerek, senki nem bánt. A rossz párválasztáson könnyű segíteni, a legkevésbé se életreszóló. Egyéni kudarcok: kinek nincsenek? Még a Nobel-díjasoknak is voltak! A gondjaidat pszichológussal kell átbeszélni, nem elnyomni, mert az ott benned munkál. Fel kell dolgozni.

tegnap 23:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!