Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért csak én vagyok az...

Miért csak én vagyok az egyedüli ilyen hülye, aki ezt balesetnek gondolta?

Figyelt kérdés
Otthon nagyon sokat ittunk a barátaimmal. A testvérem szobájaban volt a polcon egy élethu makett Chevy. Sajnos annyira elvoltam szálva, hogy a kezemmel levertem. Ahogy lehajoltam hogy felvegyem bevettem az agyamba azt, hogy ez egy valódi baleset. Láttam három beszorult sérültet is. Sajnos nem tudtam, mit cselekszem, ezért hívtam a 112-t. Bennem élt a segíteni akarás, a jószándék. Azt mondtam, hogy egy személyautó a kertünkbe csapódott, és van három beszorult súlyos sérült. Amikor kijöttek nem találtak semmit, ekkor vittem ki a modelt. El voltak hülve, pedig lehetett látni, hogy van ottan tapasztalat. Az eset után én is realizáltam hogy mekkora hlupák vagyok. Megbüntettek nagyon. Azóta beláttam hogy nem Jo az alkohol. A testvérem és az egész család szemében egy senki vagyok. Nyáron történt. 19F

ma 13:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha igaz, és nem kitaláció, örülj, hogy megúsztad börtön és több milliós kártérítés nélkül. A leírtakból

Inkább drogra tippelnék, nem alkoholra.

Amúgy, mi a kérdés?!

ma 14:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Kizárt dolog, mert nem tudom.
ma 14:13
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez tutira nem alkohol miatt
ma 14:23
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
és mire ittatok? Eki? Kati? Gyógyszer?
ma 14:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Halucinációd nem a piától volt, abban biztos lehetsz. Kérdés, hogy tudtál-e róla, hogy be vagy drogozva, vagy a kis haverjaid tették ezt veled.
ma 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!