Halálos közúti balesetnél miért csinál valamelyik család külön emlékhelyet az út mellett?
Figyelt kérdés
Miért nem elég csak a temetői?jan. 3. 15:32
2/18 A kérdező kommentje:
Nem, ha mindenki csinálna 100 méterenként lenne egy.
jan. 3. 15:36
3/18 anonim válasza:
Oszt'? Zavar? Útba' van? Nem tudsz tőle az árokba pisálni?
Mi közöd hozzá?
Én sem faggatlak, miért kell egyeseknek baromságokat kérdezni. Te dolgod, csináld.
4/18 anonim válasza:
A meccseken meghalt motorosnak is csináltak, nemsokára rá elgázolták az oda sétáló apóst.
Szóval értem én, hogy semmi közöm hozzá, de nem az út szélén kell emlékezni.
5/18 anonim válasza:
Csak egy tipp:
- Intő jel lehet másoknak is.
6/18 anonim válasza:
Mert a baleset áldozat ott vesztette életét és nem a temetőben.
7/18 anonim válasza:
Én úgy vettem észre, hogy főleg azoknál csinálnak ilyen kis mini emlékhelyet pl az út, vagy sín mellett, akiknek a tragédiáját kicsit jobban felkapta a média, vagy mondjuk fiatal volt az illető, vagy sokan ismerték az elhunytat. Meg általában a illető baleseti körülményei nem mindennaposak, és tanulságos lehet más számára. Én két ilyen konkrét helyről tudok kecskeméten. Az egyik, egy zebrán áthaladó fiatal lányt ütött el a busz, ott a zebra mellé a lámpa alá csináltak egy kis emlékhelyet. A másik a vonatsinek mellett van. Az több mint 20 éve ott van. Az eléggé elhíresült eset volt. Ott egy fiatal srácot ütött el a vonat, akit a közeli diszkóból dobtak ki és megverték a biztonsági őrök, majd otthagyták a sineken, vagy sinek mellett.
9/18 anonim válasza:
Régen még egy fekete ember alakú táblát is kiraktak a halálos baleset helyszínén, "Őt is hazavárták" felirattal és piros repedéssel a fején. Némelyik út tele volt ilyen táblákkal. Ahhoz mit szóltál volna?
10/18 anonim válasza:
Ezt én se értem. Pláne az ilyen komplexumokat:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!