Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Halálos közúti balesetnél...

Halálos közúti balesetnél miért csinál valamelyik család külön emlékhelyet az út mellett?

Figyelt kérdés
Miért nem elég csak a temetői?
jan. 3. 15:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nem zavar senkit ha nem az út közepére teszik.
jan. 4. 02:58
 12/18 anonim ***** válasza:

[link]

Ez az emlékművet egy motorbalesetben elhunyt férfi emlékére állították

[link]

Ilyen is van, nem csak egy aprócska kis kereszt

jan. 4. 11:09
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Híresebb embereknek csinálnak ilyen kő keresztes emlékhelyet is az út szélén, ahol a baleset történt. Kun Péter ( Az Edda gitárosa volt) több mint 30 éve halt meg motoros balesetben Agárdon. Még ma is meglátogatját ezt a helyet, ahol történt a tragédia. [link]

Egy átlag embernek miért ne járhatna ki, néhány koszorú, csokor, kereszt az út szélén?

jan. 4. 11:35
 14/18 A kérdező kommentje:
Azt nem ertem miert nem eleg, ami a temetoben van.
jan. 4. 12:02
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem fogjuk tudni ez neked egzakt módon megfelelni.
jan. 4. 12:13
 16/18 A kérdező kommentje:
Mikor valaki nyaralás közben hal meg, hotelben, vagy erdőben, repülővel lezuhan, vízbe fullad, stb, ott sincs 2 külön emlékhely. Csak közúti balesetnél. Tehát ilyenkor a hozzátartozók mindig 2 helyre mennek megemlékezni. Ez furcsa nekem picit.
jan. 4. 12:18
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Én a magam részéről lezárom a dolgot. Megértettem, hogy neked furcsa, másnak is, és sokunknak elfogadott. Egyébként sok baleset helyszínén van hivatalos emlékmű. Vasútiaknál, légieknél is. Persze 50-600 embernek nem külön külön.
jan. 4. 12:22
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

"6-os átgondoltad amit írtál?"

Igen átgondoltam, gondoltam, hogy megkapom az okoskodást, hogy valójában nem ott halt meg hanem kórházban, stb. De a halálát okozó baleset helyszíne az emlékhely volt.

Sokaknál a megemlékezéshez hozzá tartozik a helyszín is, ahol az illető életét vesztette.Ennyi a történet.

jan. 4. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!