Escitil vagy a valexin a jobb?
Figyelt kérdés
Escitilt 2 napig szedtem még rosszabbul voltam. Most felirtak valexint azt meg be se merem venni. Mellekhatasai ugyanazok ugy olvastam. Kinek valt be?dec. 16. 06:16
1/13 A kérdező kommentje:
Velaxin*
dec. 16. 06:17
2/13 anonim válasza:
A Velaxin jobb. Mondjuk annyira rosszul nem lehetsz, ha ennyire félsz a gyógyszertől.
3/13 anonim válasza:
Venlafaxint azert problémásabb szer mivel sokkal gyorsabban kiürül a szervezetedbol mint az escitalopram, azaz ha elfelejted bevenni nagyon hamar jelentkeznek az elvonási tünetek és letenni is nehezebb
4/13 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__..
Tegnapelőtt már kiírtál egy kérdést erről. Szerintem túlparázod. Kezd el szedni vagy maradsz abban az állapotban amiben vagy.
És igen, mindenkinek más válik be, nincs olyan hogy jobb vagy rosszabb. De ha esélyt sem adsz neki akkor marad minden így.
5/13 anonim válasza:
Kedves 3-as válaszoló. Nyilván attól is függ mennyi ideig mekkora adagban szedi az illető. Én 3 hónapig szedtem és 2 hét alatt hagytam abba, semmilyen elvonási tünetet nem tapasztaltam. Teljesen rendbe hozott.
6/13 anonim válasza:
5-os: Nyilvàn a főszabàlyról beszéltem ami általánoságban igaz, problésabb szokott lenni az escitalopramnál, de nem
tudok minden egyénre igaz állítást tenni
7/13 anonim válasza:
A kettőt nem lehet összehasonlítani!
Az Escitil és a Velaxin is felerősítheti a tüneteket az első napokban.
Ez a betegtájékoztaton is rajta van.
Aki két nap után abbahagyja a gyógyszert, nincs igazán rosszul.
8/13 A kérdező kommentje:
Meg akarok halni ezt erzem
dec. 21. 00:00
9/13 A kérdező kommentje:
El kezdtem szedni mar nincs mas kiut. Ma 9 kor vettem be eloszor. Orvos szerint megfog gyogyitani.
dec. 24. 09:41
10/13 A kérdező kommentje:
Na ez se valt be. 1 ora utan elkezdtem izzadni forrosodni es inkabb kihanytam.
dec. 24. 10:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!