Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Escitil 10 mg ? Szorongásra...

Escitil 10 mg ? Szorongásra kaptam kinek milyen mellékhatásai voltak és mikor lett jobb ?

Figyelt kérdés
ma 17:24
 1/6 anonim válasza:
2-3 hét alatt a szorongásom 90%-a eltünt. Az első pár napon enyhe hányingert okozott. Hosszútávon pedig kicsit fáradtabb voltam miatta és éhesebb mint alapból. Ez sajnos nem múlt el, de a fáradtságot kivédtem azzal hogy este vettem be reggel helyett.
ma 18:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Hétfőn rá kèrdezek a dokinál én is fáradt vagyok tőle. Hányingert nekem is nem is kívánom az ételt. Meg nekem vannak extrasystoléim és láttam szívritmuszavvaral nem lehet szedni. Mondjuk ez nem az extra szívdobbanás sokmindenkinek van csak valaki nem érzi. Én 3dik napja szedem de lehangóltabbnak érzem magam.
ma 18:26
 3/6 anonim válasza:

Első vagyok, igen QT megnyúlást okoz(hat), bár nem nagy mértékben, ezért nem is szoktak EKG-t kérni elötte. Nekem is okozott de bőven határértéken belül volt így is. Ha van régebbi EKG leleted amire rá van írva a korrigált QT(QTC) és 420 fölötti akkor azonnal szólj az orvosodnak szerintem. 430 fölött már megnyúltnak számít és +2-10ms megnyúlást okozhat a scippa dózistól és metabolizmustól függően.

Bár igazából a QT megnyúlás TDP miatt veszélyes, nem az extra ütések miatt.

ma 19:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Minden más értékem rendben volt nincs qt megnyúlásom nem mondták eddig sosem se háziorvos se a kardiólógia kivizsgálás során
ma 20:10
 5/6 A kérdező kommentje:
Amugy 460 ms írja nőként ez a határ :) de azért mindenképpen beszélek az orvossal
ma 20:31
 6/6 A kérdező kommentje:
De volt teljes kardiologiq kivizsgalasom holter terheles coronaria ct mindent rendben talaltak.
ma 20:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!