Jobb lenne meghalnom?
Kedves Kérdező!
Sajnos tudom mit érzel, volt olyan időszak, amikor nekem is hasonló érzéseim és gondolataim voltak. Tudom, hogy most nagyon nehéz lehet Neked. Most nem könnyő, tudom, de hidd el, hogy van remény. Biztos vagyok benne, hogy egy nagyon értékes, szerethető, bátor és erős ember vagy, már csak abból is, amit írtál. Ne vedd el a saját életed! Viszont javaslom, hogy ha teheted, hívd fel a 116-123 ingyenesen hívható számot, egy hívást mindenképp megér. Sok-sok erőt és kitartást kívánok! <3 és ne felejtsd el: fontos és értékes vagy!
Kedves kérdező,
Voltam már hasonló helyzetben, nekem az segített sokat h belegondoltam h egy életem van, itt vagyok és igazából az lehetek aki és ami csak akarok. Gondold végig mit nem szeretsz most és milyen szeretnél lenni, milyen lennél akkor ha “számodra elfogadható” lennél. Sokszor nehezen látja be az ember de nem vagy kiszolgáltatva a világnak, a te életed a te kezedben van, persze van sok minden amit nem tudsz befolyásolni de rengeteg dolog van ami viszont rajtad múlik. A gondolkozasod, a hozzaallasod, a másokhoz állásod. Az életben nem fogsz elérni egy olyan pontot ami után konstans boldog és elegedett leszel, mindig tenni kell azért, hogy olyan életet tudj élni amit szeretnél és amiben jól érzed magad. Persze fel lehetne most adni, de igazából gondolj bele hány évtizeded van még arra hogy kihasználd az életet.
Gondold végig mit tettel ma azért h jobban legyél? Pozitívan álltak magadhoz? Kedvesen beszéltél magaddal? Kimentek a természetbe sportolni? Ittal eleget? Ettél megfelelő ételeket? Kapcsolódtál ma másokkal? Éltél ma a hobbidnak? Csináltál ma olyat ami flow-ba rak és feltolt? Mert ha nem és egész nap azon kattogtál h egy értéktelen senki vagy, aki semmi jót nem érdemel, akkor persze h így érzed magad, mert ennek ágyaztál meg egész nap. Szépen szelloztess ki, tegyél rendet magad körül, jogazz egyet vagy hallgass valami vidám zenét és tancolj, utána ülj le és írd össze mit fogsz megtenni magadert és azért h jobban legyél nap mint nap. Mert senki nem tud helyetted dolgozni azon, hogy te jól legyél.
#1, #3 a sablon válaszaitok senkit sem érdekelnek. Szerinted ha felhívja a 116-123ot jobb lesz? Változik valami? Nem.
Kérdező, nem, nem lenne jobb. Tudod a sparban a kólám, amit szeretek, 749Ft, amíg a tescoba 1149Ft. Sokan járnak a Tescoba, és veszik is, amíg a sparba pl senki... Tehát, értékes ember vagy, csak nem a megfelelő emberek között vagy. Ha idegesítő vagy, lehet van egy rossz tulajdonságod, mint, ahogy mindenkinek, ami triggereli a másikat. Lehet azon is változtatni.
Szóval fel a fejjel, próbálj magadra fókuszálni, próbálj a saját tehetségedben találni a boldogságot, és azokra a f*szkalapokra ne hallgass, aki a lelkisegéllyel jönnek meg a sablon dumákkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!