Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek semmi sem okoz...

Mit tegyek semmi sem okoz boldogságot?

Figyelt kérdés
Minden egyes nap a nap végét várom és azt ,hogy vége legyen az életnek hogyan tudnék pozitívan gondolkodni ?

dec. 9. 14:45
 1/5 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Nő, férfi?

Dolgozol? Mit?

Hobbid?

Kivel élsz?

Ezek fontos infók lennének, ha válaszokat akarsz.

dec. 9. 15:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Célok nélkül tényleg csak egy mókuskerék az élet, ebben egyetértek. A tiédnek sem fog senki más értelmet adni, ezt csakis te teheted meg!
dec. 9. 15:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Engem érdekelne, ha bármi lehetséges lenne, bárhol élhetnél, bármit csinálhatnál, anyagilag bármit megengedhetnél magadnak akkor hogy telne egy napod, miket csinálnál?
dec. 9. 15:31
 4/5 A kérdező kommentje:

Sziasztok most kezdtem a gimit lány vagyok olvasás,régen még a küzdősport volt csak rengeteget híztam az utóbbi időben ezért szégyelek elmenni edzésre

Kiutaznék Japánba,a kutyákkal töltenék több időt és keresnék egy jó könyvet

dec. 9. 16:04
 5/5 A kérdező kommentje:
Valamint nem tudok aludni vagy legalábbis jól nem ,mindig fáradt vagyok és emiatt nem igazán tudok figyelni órán
dec. 9. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!