Normális dolog az ájulás pillanatában boldogságot érezni?
Nemrég életemben először elájultam, valószínűleg egy kis túl nagy hőségtől, nem szándékosan. Ez a dolog amiatt foglalkoztat, mert akkor, amikor elkezdett minden kép és hang összemosódni, meg megszűnni minden inger, akkor annyira boldognak éreztem magam, mint még előtte soha. Valahogy mintha titokban mindig erre vártam volna, hogy szűnjön meg velem együtt minden.
Most sokat kattogok ezen, nehéz megállnom, hogy megpróbáljam újra összehozni a dolgot. Tudom, hogy sokan szexuális örömforrásként csinálnak hasonlókat, de én a magam esetében nem ilyesminek éreztem ezt.
Igazából csak érdekelne, hogy ez mennyire normális dolog, vannak-e hasonló tapasztalatok; illetve ti mit éreztek, amikor elájultok.
Én sokszor ájultam el - viszonylag -, utoljára vagy három napja. Sosem volt boldog élmény. Az agyam kikapcsol a vérnyomás különbség, vagy a nagy fájdalom miatt. A füleimnél pedig sistergő hangot hallok - néha a szénsav pezsgésére hasonlít a hang -, és a legtöbbször émelygéssel párosul.
Kellemetlen nekem inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!