Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mitől lehet folyamatos ajulas...

Mitől lehet folyamatos ajulas érzés?

Figyelt kérdés

25/N

Nő vagyok.

Kovidos voltam és az meghozta a menstruaciom,pedig elotte 5nappal volt. Nos sokaig is tartott. Én szorongok amúgy,panikolos típus vagyok. Nem szedek semmilyen gyogyszert.

Most 3napja olyan ajulas érzésem van,hogy szörnyű. Szedek már neo ferrot,sok folyadekot probalok inni.

Szedelgos a fejem és jön egy olyan érzés hogy elajulok és meghalok rosszul leszek. Én már nemtudom mitől vagyok így,folyton rosszul vagyok. Szervi bajom a kovid előtt nem volt.

2022. aug. 10. 11:58
 1/1 anonim ***** válasza:
Vérszegénység (idő, míg helyreáll, mégha szedsz is vasat), vérnyomásprobléma. Pl., de meleg is van, úgyhogy hallgass a szervezetedre és pihenj. Azért a háziorvost felhívni nem árthat...
2022. aug. 10. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!