Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » 20 évesen teljesen tönkrement...

20 évesen teljesen tönkrement az életem. Ennyi volt, most haljak meg?

Figyelt kérdés

Nincsenek barátaim, se családom. Amíg volt család, az is csak bántott, elnyomott. Barátaim kihasználtak és elhagytak.

Egy hivatás ment a kárba... Nem voltal alkalmas, habár nem testileg, sem szellemileg, hiszen magas IQ szintet kérnek, de pszichológiai szempontból teljesen megsemmisültem. Azt mondták, hogy próbáljam meg 1 év múlva, még nem vagyok elég érett e feladatra. Elhivatott voltam, most mindennek annyi. Egyszerűen sosem voltam öngyilkos sem depressziós annyira, csak pesszimista, valamint önbizalomhiányos. Úgy érzem, hogy engem nem szeret senki, és semmi sem sikerül, nekem végképp lőttek. Nincs kivel beszélnem csak vedelem a vodkát, pedig sosem voltam alkoholista. Nem tudok mit tenni.

dec. 9. 13:39
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem, hogy ez nem csak egy gyomros az élettől. Eleve rossz helyzetben vagyok, ez a munka segített volna felemelkedni.
dec. 9. 13:40
 2/11 anonim ***** válasza:
35%
Egyszerűen jól aludd ki magad! Az alvás automatikus megoldást ad minden problémára. Nekem mindig bevált.
dec. 9. 13:46
 3/11 anonim ***** válasza:
37%

Ne igyál vodkát. Még senkinek sem növelte meg az IQ-ját, sőt csökkentette.

Sajnos az ember életében sokszor előfordul, hogy az álmait fel kell adni. Munka, végzettség vagy szerelem, egyre megy.

Ha belefogsz valami másba, vagy éppen kivárod azt az egy évet, amit javasoltak, akkor adsz esélyt annak, hogy sikeres legyél. Ez nagy pofon volt, de a legtöbbet azért kapjuk, hogy megtanuljunk felállni és újra küzdeni.

Nekem se lett mesterszakos diplomám, helyette van négy gyerekem. Volt, amikor kiborított és sikertelennek éreztem magam, de húsz évvel később csak egy vállrándítás és kis rossz érzés.

dec. 9. 13:56
 4/11 anonim ***** válasza:
11%

Légy szíves hallgasd meg a következőt, és gondolkodj el rajta!:

[link]

dec. 9. 13:57
 5/11 A kérdező kommentje:

#3 túl sok pofont kaptam az élettől. Mégegyszer hangsúlyozom, nem az IQ-val volt baj.

Szerintem a kérdés lehet tárgytalan. Nekem ennyi volt sajnos. Az álmaim nem adom fel, de romba dőlt. Nem objektív számok mértéke alapján, hanem szubjektív vélemény alapján. Ez egy náci ország.

Kérem továbbiakban ne írjon senki semmit. Semmi értelme nincs.

dec. 9. 14:00
 6/11 anonim ***** válasza:
50%
Arra kíváncsi lennék azért, hogy mit tettél, honnan kértél segítséget eddig? Miket próbáltál?
dec. 9. 14:09
 7/11 A kérdező kommentje:
Senkitől, nekem senki sem segít. Senki nem akar engem se szeretni se segíteni, tapasztaltam. Saját magam erőforrásaiból és vágyaimból táplálkoztam. Ez szétesett.
dec. 9. 14:14
 8/11 anonim ***** válasza:
67%
20 évesen még csak éppen kezdődik a felnőtt életed. Még bármi lehet. Nem maradtál le semmiről sem.
dec. 9. 14:21
 9/11 anonim ***** válasza:
62%
Tehát pszichoterápiát nem kezdtél el. Csak az van.
dec. 9. 15:06
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
Kicsit lazábban kellene felfogni a dolgokat. Én 32 vagyok, most jöttem rá hogy egyáltalán nem szeretem amit csinálok, megutaltam. Hazudnék neked ha azt írnám néha nincs rossz kedvem miatt vagy nem látom borusan a jövőt, de valahogy majd csak túlelem. Ha én közel 10 évet jó eséllyel elengedek akkor 20 évesen még nem tudtal annyi időt beletenni semmibe amiért megerné egy életen át szomorkodnod.
dec. 9. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!