Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Randizhatok szorongással vagy...

Randizhatok szorongással vagy inkább hanyagoljam?

Figyelt kérdés

Néhány hónapja nagyon erős szorongásom van meg hipochondriám. Sok időt töltök a neten mentális problémák és betegségek után kutatva, de azon kívül egészen normálisan élek, csak sokszor vannak fura gondolataim (intruzív). Írtam terapeutának, de még nem kezdtem el járni.

Jó ötlet lenne randizni vagy hanyagoljam? Nagyon sok ideje nem volt kapcsolatom, mindig is akartam, úgy érzem ez segítene visszazökkenni a normális életbe. Nem titkolnám el hogy szorongok, és nem hiszem hogy a lánytól várnám a megoldást, és egyébként is az a tervem hogy többször szeretnék kimozdulni, több embert megismerni.

dec. 8. 18:11
 1/1 anonim ***** válasza:

Jelenlegi helyzetedben teljesen támogatható, hogy keress egy jó terapeutát. A szorongások nagy része kezelhető, oldható. Ez: "egyébként is az a tervem hogy többször szeretnék kimozdulni" szintén jó ötlet, az pedig, hogy több embert szeretnél megismerni, szintúgy. H jelenleg érdemes-e randiznod, arra nem tudok ennyire buzdító választ adni. Azt javasolnám, h próbáld elkerülni, h a nem túl stabil érzelmi-mentális helyzetedből vmi is kimozdítson. Néhány hónap terápiába járás segít majd annyira, hogy döntési pozícióba kerülj újra a társaskapcs. kialakítását illetően.

Jobbulást!

dec. 8. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!