A Scippa, escitil és társaik milyen mellékhatásokat okozott nektek?
Figyelt kérdés
Akik valamilyen eszcitaloprám hatóanyagú antidepresszánst szednek, azoknak várom a beszámolóit a mellékhatásokról. Én sajnos nagyon félek tőlük, főleg a libidó csökkenéstől.dec. 8. 00:30
1/6 anonim válasza:
A párom szedett scippát. Nála is jelentkezett a libidó csökkenés, és alapvetően minden érzésnek a csökkenése. A rossz érzéseknek és a szorongásnak is. Viszont az örömnek is. Nem volt képes érzelmileg se nagyon mélyre, se nagyon magasra menni.
De volt ismerősöm, aki meg kifejezetten nagyon boldog volt tőle, és még egy temetésen is mosolygott kb.
Szóval változó, hogy kiből mit hoz ki.
2/6 anonim válasza:
A létező összes mellékhatás kijött rajtam. Az első szem után kezdődött fél órával,mint aki drogot kapott. Tág pupilla,kényszeres érzet. Hajnal 3-kor telefonálnom kellett anyának,jöjjön el mert borzasztóan érzem magam tőle. Hosszú távú hatása? Ki ölte az érzelmeket. Nem tudtam milyen szeretni, mi az hogy boldog vagyok,nem tudtam örülni. Egyik napról a másikra abba hagytam. 5 év után azt mondom,talán most kezd helyre állni a dolog. 3 évig szedtem. 1,5 év escitil majd 1,5 év olwexya
3/6 anonim válasza:
Brutális szexuális mellékhatások (erekció képtelenség, elzsibbadt pénisz, libidó eltünése stb.)
4/6 anonim válasza:
Az Escitiltől állandóan álmos vagyok,tompa és lassú. 1.5 szemet szedek reggel. Folyamatosan, vízivás mellett is száraz és fehér habos a nyelvem.
5/6 anonim válasza:
Szedtem két fajta antidepresszanst különösebb, tényleg negatívnak vélhető mellékhatást nem tapasztaltam. Sőt, nagyon mélyen voltam és ezek kihúztak a xarból. Harmadik éve szedem, immáron felére csökkentett adaggal , egészen jól megvagyok.
6/6 anonim válasza:
Engem szerencsére kihúzott a mélyből és jól vagyok.
Viszont 1 mellékhatása van igen hogy a szexet jobban bírom. Tehát a barátnőmet elég rendesen megkell dolgoznom hogy elmenjek. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!