Valami fájdalommentes ötletek?
Miért nem akarsz menni? Félsz, hogy meggyógyít? ne aggódj, én is féltem elmenni, de már nem bírtam tovább, nyugtató kellett, azt meg csak orvos írhat fel, tehát kénytelen voltam elmenni.
2010. nov. 7. 12:14
írtad, hogy nincs táras, hogy ez a bajod. Amíg ilyen állapotban vagy, nem is lesz. Hozd magad rendbe az orvossal és lehet ismerkedni.
2010. nov. 7. 12:16
2010. nov. 7. 12:17
Amúgy próbálsz ismerkedni, de nem megy? Vagy nem is próbálod? Netán szakítás után állsz? mesélj magadról, miért tört rád ez a társhiány, lehet, hogy csak ismerkedned kéne, ha máshol nem, egyenlőre a neten, ha ennyire rossz állapotban vagy. egyébként én társfüggő vagyok, ha szakítanak velem, (mert én nem szoktam szakítani, iszonyatosan ragaszkodok) rögtön elkezdek ismerkedni, általában a neten, mert nincs kedvem kimozdulni otthonról, aztán nemrég is sikerült találnom vkit, akivel nagyon jól megvagyok. Keresni kell, akkor találsz vkit.
2010. nov. 7. 12:25
25/39 A kérdező kommentje:
Nemrég ért véget egy r.ssz kapcs (1,5 év után)...
Nem arról van szó, h nem találok, cs sosem olyat,akiben biztos lennék, h csak engem akar, és akinek nem gond sokat együtt lenni,...
26/39 A kérdező kommentje:
neten ismerkedni elég rossz, m ha összejön is, megismerek egy számomra kedves embert, az is min 3oo km-re lakik, és nehéz lenne összehozni a talit, és kapcs létesíteni, az kész káosz...(vajdasági vagyok)utálok itt élni...
Én egy erdélyivel jöttem össze , pécsi vagyok :D Szóval semmi se lehetetlen, a barátom ideköltözött m.o-ra, már kb 4 hónapja együtt élünk. Valóban nehéz jó társat találni, barátom is azért ismerkedett ilyen messziről. nem tudom mennyi idős vagy, dolgozol e, megoldható, hogy áttelepülj, ha annyira utálsz ott élni. meg nem tudom a nemed, állítólag a határon túli férfiak és a magyar.o-on élő nők nagyon jó kapcsolatot tudnak kialakítani, lehet, hogy van benne vmi.
2010. nov. 7. 13:44
28/39 A kérdező kommentje:
Még sulizom, de kül sem tudnám megoldani, h Magyarországra költözzem, nincsenek ott ismerőseim, akik segíthetnének a kezdetben, munka, lakás terén...
29/39 A kérdező kommentje:
nő vagyok, írom inkább úgy, h csaj...
De vannak más dolgok is a szerelmen kívül! Megértem,hogy hiányzik neked valaki aki melletted áll,de gondolj bele még fiatal vagy és előtted áll az egész élet. Tudom ez kicsit ömlengősen hangzik :D de akkor is így van. Nézd a dolgok jó oldalát, ahogy írtad élnek a szüleid van mit enned stb. és biztosan vannak barátaid a suliban! És itt ez az élet előtted,most tényleg csak úgy eldobnád?? Feladnád? A te dolgod,hogy kihozz belőle valamit vagy csak egyszerűen élvezd. Nézz meg egy jó filmet, olvass, hallgass zenét! Bármit ami eltereli a gondolataidat. És a szerelem akkor fog eljönni amikor nem is számítasz rá. Néha én is legszívesebben csak kiugranék a 10.ről, de aztán eszembe jut hogy csak azért se fogom feladni!!Hiszen még legjobb esetben is kevés időm van itt. Nem fogom a könnyebik utat választani amikor még annyi minden van amit kipróbálnék. Gondolj te is ezekre. Hogy mi áll még előtted..miénk a világ!
Sok szerencsét! és nem add fel!
2010. nov. 7. 16:26
Kapcsolódó kérdések: