Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Valami fájdalommentes ötletek?

Valami fájdalommentes ötletek?

Figyelt kérdés
Megakarok halni, semmi értelme az életemnek.
2010. nov. 6. 13:10
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%
ah nemár , valami jó biztos van az életedben amiért érdemes élni , meg mondhatnám azt is hogy idővel majd jobb lesz , ami cliché de attól még igaz
2010. nov. 6. 17:30
 12/39 A kérdező kommentje:
Kétlem, h tudni fogok valaha is örülni az életnek, pedig van mit ennem, élnek a szüleim, suliba járhatok,...:S
2010. nov. 6. 17:41
 13/39 A kérdező kommentje:
Társhiányom van...egy megbízgató társ, aki mindig mellettem lenne...és szerethetem,és szeret...
2010. nov. 6. 17:46
 14/39 anonim ***** válasza:
55%

Múltkor láttam az Index oldalán egy jó videót, amiben a mustgáz szervezetre gyakorolt hatásáról szólt.

Kb 5 perces, keresd ki, ha valóban érdekel.

(nem mustárgáz, hanem mustgáz - borászattal kapcsolatos)

Állítólag ha bemész olyan terembe, amiben megfelelő mennyiségű mustgáz van, és lehajolsz befűzni a cipőfűződ, már nem egyenesedsz fel többet.

És garantáltan fájdalommentes.

2010. nov. 6. 18:14
 15/39 A kérdező kommentje:
Amint lesz alkalmam...sajnos nincs a közelben.
2010. nov. 6. 18:18
 16/39 anonim ***** válasza:
55%
Írj e-mailt légyszi, ha van kedved...
2010. nov. 6. 18:33
 17/39 anonim ***** válasza:
Én azt gondolom, hogy senki életének nincs értelme, de mégsem próbáltam még megölni magam és nem is tervezem. Egyáltalán nem vagyok boldog, de biztos vagyok benne, hogy van olyan élet amiben jól tudnám érezni magam. Na én ezt keresem. A halálod semmin sem fog segíteni szerintem, bár ugye senki sem tudhatja, hogy mi történik akkor, de mindenki meg fogja tudni egyszer. Minek siettetni? Az én tanácsom: keress dolgokat amik elterelik a figyelmed az életed nagy gondjairól. Olvass jó könyveket, nézz filmeket stb! Ha már úgy is kész lennél a halálra, akkor minden mindegy alapon is elkezdhetnél számodra új dolgokkal foglalkozni! Én is hajlamos vagyok arrogáns módon azt feltételezni, hogy nem tud nekem újat mutatni már a világ, de remélem, hogy tévedek.:D Sok sikert!
2010. nov. 6. 22:49
 18/39 anonim ***** válasza:
Voltál már orvosnál? Ilyenkor szokás elmenni, kapsz egy gyógyszert és szépnek látod a világot, boldog leszel? Nem lenne ez jobb megoldás, mint a halál?
2010. nov. 6. 23:19
 19/39 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, én is azt hittem, hogy a halál a legjobb megoldás, ezért orvoshoz mentem. mert féltem a haláltól, de éreztem, hogy nem sok választ el, hogy meg is tegyem. Van családod, képes lennél nekik ekkora fájdalmat okozni???? Engem ez az egy dolog tartott vissza, Az egész életük megváltozna, tönkremenne, megtennéd ezt velük???
2010. nov. 6. 23:21
 20/39 A kérdező kommentje:
Nem voltam orvosnál, és nem is tervezek menni. Engem is ez az egy dolog tart vissza...de nem tudom meddig.
2010. nov. 7. 09:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!