Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Olyan lehetséges sok éve...

Olyan lehetséges sok éve szedett antidepresszáns gyógyszernek végleg nincsen hatása?

Figyelt kérdés
2016 óta szedem este antidepresszáns meg frontin.2023 év vége felé kezdtem érezni lassan kezd elmenni hatása. Igazán 2024 eleje óta hangulatom befolyásolja milyen napon lesz meg hogy fogok aludni. Mindig változó hangulatom mellé vissza jött szorongás/pánik félelem/fóbia ez miatt már napi egyszerű rutinomat is nehezemre esik. Pedig fellett emelve gyógyszer adag, de nem érzem hatását. Olyan lehetséges sok éve szedett antidepresszáns gyógyszernek végleg nincsen hatása már? Jövő januárban megyek kontrollra. Ilyenkor új antidepresszáns gyógyszer kell kérni orvostól?

dec. 7. 14:21
 1/2 Mendy98 ***** válasza:
Hallottam már ilyenről. Szerintem beszélj pszichiáterrel, h ő mit ajánlana.
dec. 7. 15:46
 2/2 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy emelni kell az adagon, vagy váltani gyógyszert.
dec. 8. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!