Van aki több évig szedett scippa antidepit? Nekem depresszió pánik szorongásra kell szednem. Én bő 2 éve szedem már a maxim.20.mg ot de már úgy érzem ez se ér semmit. Tavaly a 10utaná 15 mg al elvoltam. De 1hónapja a 20mg is kb semmit se ér?
Szia. A gyógyszer nem elég. Keress egy jó terapeutát, akivel leáshattok a problémák gyökeréhez. A gyógyszer elnyomja a tüneteket...egy ideig...aztán egyre több és több kell. Ha nincs terápia veszett fejsze az egész.
Készülj fel, nem egyszerű rendes, lelkiismeretes dokit találni. De ha kitartó vagy, fogsz találni. :)
Pedig ha nincs keret arra, hogy magánba menj (amit nem is csodálok a mai világban), akkor menj el Tb alapon. Az, hogy fogalmad sincs kihez, csak egy kifogás. Tenned kell érte, mert senki nem fog helyetted meggyógyulni. Első körben Nézz körbe lakhelyedhez tartozó pszichológusok között.
Tudom mindenkinek a saját problémája tűnik a legnagyobbnak...Én is sok szaron mentem keresztül. "Ajándékként" kaptam pánikot, szorongást több tucat testi tünettel...mellé enyhe depi. De tudom, hogy van kiút ebből az állapotból, viszont teszek is érte. És sokszor nem könnyű..tudom...de ne add fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!