Ha szedett gyógyszerek zombivá tesznek de ha el akarom hagyni és rosszul vagyok ez miatt,mit lehet tenni?
le vagyok százalékolva 4 éve,be lettem állítva 3 féle gyógyszerre de ez borzasztó hogy nem tudok normális életet élni,nehezen kelek fel,nyomott vagyok,depresszív,örömtelen,szorongó.
Mindig elmondom ezeket a pszicháteremnek persze csak 2 havonta 10 percre,de nem változtat a gyógyszerelésemen.
Mit kéne tennem ? mert úgy érzem,nem kapok elég figyelmet.
Néha szoktam alkoholt is inni,hogy kevésbé szorongjak.
Tanácstalan vagyok!
Én mondtam neki,hogy nm bírom a lítiumot a dokinak és cseréltünk. Nem értem miért nem változtat a gyogyszereiden. Dózis is sokat számít, mindenkinek más "koktél jön be. Legyél határozottabb legközelebb és mondd,hogy dolgozni szeretnél és nm jók a gyógyszerek. Az alkoholt meg felejtsd el.
Szorongásra magnéziumot kell szedni, multivitamint is, télen kamilla teát iszok , citromfű teát. És kezdj el mozogni, akkor is ha nm bírsz kikelni az ágyból. Magadert tedd meg.
minden nap 5 km biciklizek és esténként súlyzózok,mellette relaxációt tanulok és csinálom,sokat olvasok,keresem a megoldásokat.
Határozottság itt már nem játszik,azt mondta,ha a gyógyszerekbe belenyúl,esélyes,hogy rosszabb lesz az állapotom.
Oszinten, nekem nem hangzik ugy, mintha olyan inaktiv lennel.
Ha nekem lenne motivaciom akar csak arra hogy az utcara kimenjek, nobel dijat kene kapnom.
5 km bicikli? Sulyzozni? Tanulni valamit? Olvasni? Kutatni?
Ha en ezekre kepes lennek, es nem csak aludnek vagy 0.5m-re levo gepemig eljutnek es kb. semmit nem csinalnek, akkor kb. en lennek ifjabb Albert Einstein a szememben.
Nem versenyezni akarok, de nekem 0 motivaciom van elni, csinalni barmit. Evek ota. Ebbol tobbszor volt csaladi vita, vagdosom magam, gepezek es ez az eletem. Evek ota. Emellett szegenyseg.
Ha ezeket meg tudnam tenni amiket felsoroltal, es meg amiket fel nem soroltal szerintem, tenyleg csak rajtam mulna.
De persze nem hiaba kaptal gyogyszereket. En is szedtem mar egyszerre 5 vagy 6 fele gyogyszert.
Mirtazapine, quetiapine, aripiprazole, duloxetine, xanax, rivotril, ritalin.
Mind egyszerre, naponta. Ez mennyi... 7 db.
Semmi javulas.
Aztan valtottunk, meg valtottunk, meg valtottunk. Nincs javulas. Tobb pszichiaternel is jartam, mindegyik kb. ugyanazt mondja. "ez lehetetlen", "magan mulik", "ilyen nincs".
Mintha elkuldenenek egy labatlan gyereket focizni egyedul, es erre mondjak azokat amiket felsoroltam.
Jarj pszichologushoz is, hatha segit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!