A függő múltam miatt elfelejthetem az erősebb gyógyszereket?
Sziasztok! Nagy szükségem lenne orvosi segítségre, de őszintén, nem tudom lenne e értelme.
Sajnos amikor a problémáim elkezdődtek-szociális szorongás és depresszió-, akkor öngyógyszerezésbe kezdtem. Egy idióta voltam,kamasz, azt sem tudtam, hogy fuggoseget okozhat.(benzodiazepin)
Sokáig jól elvoltam, amiatt abba is hagytam, ugye ekkor jöttek elvonasi tünetek, orvos, stb. Ennek mar sok eve, viszont a problemaim ugyanugy megmaradtak, keptelen vagyok funcionalni a mindennapokban. Amikor legutobb kezeltek, nagyon gyenge gyógyszereket kaptam, fel is hivtak ra a figyelmem. Semmit nem használtak. Nagyon szeretnék kitorni ebbol a helyzetből. Igaz, a mostani tudasommal mar ódzkodom a keményebb gyógyszerektől, de egyszerűen nem hiszem, hogy az állapotomra lenne más megoldás. Probaltam en mindent, de legtobbszor kilepni sem tudok a lakasbol, az pedig egeszen elképzelhetetlen, hogy társaságban legyek. Tudom, hogy magamnak koszonhetem, de ez nem elet es fogalmam nincs mit csináljak. Elore is koszonom a válaszokat!
2, koszonom, nagyon kedves vagy!
Viszont ezeken mar tulvagyok sajnos. (allatot kiveve, azt felelotlensegnek ereznem, hisz magamrol sem tudok gondoskodni)
Egészségesen etkezem, rendszeresen sportolok (rendeztem be itthon egy kondiszobat)
Sokat olvasok, fokent onismereti es onfejleszto könyveket. Nyilvan hatnak a hangulatomra, arra jok, hogy a depresszio ne uralkodjon el rajtam teljesen es ne csak vegetaljak itthon. De a szorongason semmi nem segit evek ota nem tudok emberek koze menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!