Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A függő múltam miatt elfelejth...

A függő múltam miatt elfelejthetem az erősebb gyógyszereket?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nagy szükségem lenne orvosi segítségre, de őszintén, nem tudom lenne e értelme.

Sajnos amikor a problémáim elkezdődtek-szociális szorongás és depresszió-, akkor öngyógyszerezésbe kezdtem. Egy idióta voltam,kamasz, azt sem tudtam, hogy fuggoseget okozhat.(benzodiazepin)

Sokáig jól elvoltam, amiatt abba is hagytam, ugye ekkor jöttek elvonasi tünetek, orvos, stb. Ennek mar sok eve, viszont a problemaim ugyanugy megmaradtak, keptelen vagyok funcionalni a mindennapokban. Amikor legutobb kezeltek, nagyon gyenge gyógyszereket kaptam, fel is hivtak ra a figyelmem. Semmit nem használtak. Nagyon szeretnék kitorni ebbol a helyzetből. Igaz, a mostani tudasommal mar ódzkodom a keményebb gyógyszerektől, de egyszerűen nem hiszem, hogy az állapotomra lenne más megoldás. Probaltam en mindent, de legtobbszor kilepni sem tudok a lakasbol, az pedig egeszen elképzelhetetlen, hogy társaságban legyek. Tudom, hogy magamnak koszonhetem, de ez nem elet es fogalmam nincs mit csináljak. Elore is koszonom a válaszokat!

2023. jún. 16. 08:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hát pedig scippa az egy SSRI, szóval max másikfélét fognak írni. Parnassan viszont antipszochotikum, van valami oka hogy azt kaptál?

Egyébként sem a scippa sem a parnassan nem számit gyenge szernek. Egyedul az atarax számit annak.

2023. jún. 18. 10:54
 12/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Nyugtatót nem hiszem, hogy adnak, de vannak más erős gyógyszerek is.

2023. jún. 20. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!