Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Egy borderlinos honnan tudja...

Egy borderlinos honnan tudja hogy szerelmes?

Figyelt kérdés

Annyira másak az érzések mint egy normál embernél, hogy nem tudom hogy valójában egy adott fiú iránt mit is érzek.

Leírom a tapasztalataimat.

Egy kapcsolatom volt , első szerelem igazából. Viszont ez a fellángolás elmúlt 1-2 hónap után utána jött a pokol . A fiú nagyon szeretett, nyugodt természetű volt én bántottam őt lelkileg , sajnos vissza éltem azzal hogy annyira szeretett. Lelkileg passzoltunk viszont szexuálisan nagyon nem. Nem volt meg olyan téren a kémia köztünk. Hiányzott belőle valami, talán az hogy határozottabb legyen , humoros , pörgősebb, viszont nagyon kedves volt velem mindig és soha senki nem bánt még olyan jól velem viszont hiányzott belőle a plusz. Sokat gondolkodom azon hogy vajon ő volt e az igazi sose találok olyat mint ő és belül szerelmes voltam belé csak a betegség miatt nem tudtam eldonteni, vagy tényleg nem ő az igazi és tényleg már nem szerettem csak nem tudtam elhagyni, hogy ne legyek egyedül.

Viszont egy ilyen barátság exttránál, ahol nem volt odáig értem a fiú és nem akart kapcsolatot csak elvoltunk és ő nyilván nem mutatta ki hogy szeret , őt pl sosem bántottam , nem voltam vele tiszteletlen, nála nem voltak dührohamaim. Nagyin elszerettem volna érni hogy belém szeressen, de szerencsére nem sikerült. Ez nem nagyin hatott meg ennek a vége viszont a kapcsolatomnál a szakítás az maga volt a pokol.

Ebbe a fiúba sem voltam szerelmes így vissza gondolva.

Mindenáron az lesz hogy ha szerelmes leszek akkor bántani fogom a személyt? Vagy egyáltalán Honnan fogom tudni hogy szerelmes vagyok, vagy csak érdekként vagyok vele, vagy ez csak egy megszállotság ?

dec. 7. 12:25
 1/2 anonim ***** válasza:
86%
Ha szerelmes leszel, akkor érzelmileg diszregulált állapotba kerülsz -kerülünk, amúgy üdv. "Sorstárs" - és nekiállsz félni, szorongani, hogy elveszted a másikat, hogy elhagy, de közben soknak is érzed sokszor és legszivesebben ellöknéd magadtól. Emiatt vagy összezavarodva...sajnos ez a borderség része! Ez ezzel jár. Egy furcsa megoldás lehet...ha olyannal vagy együtt, akit szeretsz, fontos neked, de nem vagy belé szerelmes. Az úgy működhet jobban.
dec. 7. 13:01
 2/2 anonim ***** válasza:

Egy borderline pontosan úgy szerelmes, mint bárki más.

A különbség az, hogy sokat vár el a partnerétől, különben a partnere egy mocskos szarházi lesz.

Ennyire egyszerű.

dec. 8. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!