1 órája vettem be 2db 20mg-s Rexetint. Megihatok egy sört?
Figyelt kérdés
Természetesen orvosi utasításra szedem, pánikbetegség, agorafóbia és depresszió kezelésére, de már elég jól vagyok. Lesz tőle bajom ha most megiszok egyet? Mert már rúgtam is be mióta szedem de az csak egy fél nappal a bevétel után volt.2010. nov. 6. 10:21
1/13 A kérdező kommentje:
Most már 2 óra telt el
2010. nov. 6. 10:55
2/13 A kérdező kommentje:
Már megittam kettőt, ha meghalnék akkor részvétem saját magamnak:D:D:D Nem érzek semmi különöset feltéve hogy kicsit be vagyok rúgva mivel majdnem fél éve nem ittam! Hehehehehehe Jóétvágyat,jóéjszakát gutentág wunderbár
2010. nov. 6. 11:42
3/13 anonim válasza:
Miért halnál meg? Csak a központi idegrendszeredet dajdajozod egy kicsit, vannak akik évtizedek alatt épülnek le, ilyen módszerrel.
4/13 A kérdező kommentje:
EFVÖ! Köszi a választ, a halált meg csak poénból írtam.
2010. nov. 6. 12:30
6/13 A kérdező kommentje:
túléltem, és semmi bajom nem lett. de nemtudom miért írtam oda hogy EFVÖ. elképzelni nem tudom:D:D:D:D
2010. nov. 8. 14:31
7/13 A kérdező kommentje:
következő kísérlet következik ha valakit érdekel, 2 sör plusz 3 feles vodka. ha túlélem írok.
2010. nov. 12. 11:04
8/13 anonim válasza:
Gondolom tudod hogy a gyógyszer hatása nem egy órát tart..
9/13 anonim válasza:
Én is depresszióra szedek gyógyszert, fél nappal pia után veszem be, vagy ha sokat ittam akkor aznap egyáltalán nem veszem be. Szóval szerintem ha nem a sörrel nyeled le a gyógyszert akkor nem lesz semmi bajod. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!