Aki szedett rexetint mire írták fel neki és használt e?
Figyelt kérdés
2010. márc. 22. 18:21
1/8 anonim válasza:
pánik betegségemre és igen használt:)
2/8 A kérdező kommentje:
köszi aválaszt, kicsit leírnád pontosabban például hogy mennyivel kezdted és meddig mentél fel és hogy a szedés elején milyen volt és utána meg ilyenek?
2010. márc. 22. 18:48
3/8 anonim válasza:
elöször napi 3x egy negyed tableta aztán 3nap mulva már fél és 1hét mulva már napi 3 tabletta..a tüneteim 2-3 héten belül enyhültek és hónapok mulva meg is szüntek..1évig és 2 hónapig szedtem...szerencsére azóta is roham és sulyosabb tünet mentes vagyok...néha azért még szorongok ha a hátam mögött jönnek vagy liftben utazom vagy tömegben vagyok..:) jobbulást:)
4/8 anonim válasza:
Szia!
Én már 5 éve szedem pánikbetegségre. A tünetek nagyjából megszűntek, de néha vannak most is kisebb rohamok. Viszont baromira meghíztam tőle, és mikor abba akartam hagyni a gyógyszert, visszajöttek a rohamok. Nagyon rossz volt, szóval "nem szoktam le" róla. Még mindig szedem és hízok... :( Ja, napi 20 mg-t (1 szemet) szedek.
5/8 anonim válasza:
Kedves utolsó hozzászóló:
Nem a gyógyszertől hízol, hanem a kajától. Gondoltál már erre? Hogy a faláson kívül, ezer más dolog is van még?
6/8 anonim válasza:
én az első válaszoló vagyok!kedves utolsó! de hízhat a rexetintől!Olvasd el a tájékoztatót!
7/8 anonim válasza:
Idióta, ha nem értesz a rexetinhez, ne írj marhaságokat! Hogyne lehetne már hízni tőle!!! Marha!
8/8 anonim válasza:
Rexetin mellett tudtatok szexuális életet élni? Nem volt libidó csökkenés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!