Szed valaki Rexetint? Tapasztalatok érdekelnének.
Szia! Én 15 éve szedem a RExetint, tök jól vagyok azóta. Napi másfelet kell szednem.
Annyi a tapasztalataom, hogy könnyen meg lehet hízni tőle, rám felszaladt 18 kg. De legalább nincsenek már pánikrohamaim. Borzalmas volt azelőtt.
Érdekes, hogy én a Zoloft nevű gyógyszertől lettem olyan rosszul, hogy mentőt kellett hívni hozzám. Másnak meg pont az használ.
Egyszer a dokim azt mondta, hogy mindenkinél ki kell totózni, hogy melyik számára a legjobb gyógyszer.
Szia! Nekem azt mondta az orvosom, hogy ezeket a pánikos gyógyszereket úgy kell belopni a szervezetbe, csak apródonként szabad elkezdeni szedni. Sztem abban hibáznak a dokik, hogy rögtön nagy dózisban kezdik el szedetni a betegekkel. Én először csak negyedet vehettem be egy-két napig, aztán felet két-három napig, és így tovább... Másfelet kell szednem a teljes tünetmentességhez.
Amikor valaki leáll ezekkel a bogyókkal, akkor is csak nagyon lassan, fokozatosan szabad elhagyni, különben rosszul lesz a beteg.
Ha most esetleg ramatyul vagy, próbáld meg kibírni. A gyógyszer eleinte méginkább felerősíti a tüneteket, ezt egy nagyon pocsék időszak, de ha túlvagy rajta, és a szervezeted megszokta, akkor már tök jól leszel!!!!!!
Amikor én egyszer rosszul lettem a Zoloft nevű pánikgyógyszer szedésének legelején, akkor olyan pánikrohamom volt, ami már fokozhatatlan. Ijesztő volt. Én akkor ténylegesen meg voltam győződve arról, hogy most itt a vég. Elbúcsúztam a családtól, a fiaimtól. Olyan rosszul voltam akkor, hogy vártam is, hogy mikor halhatok már meg végre, csak fejeződjön már be ez a rémálom.
Ha a gyógyszereket szép apránként kezded el szedegetni, akkor ez a rémálom periódus elkerülhatő.
Szívből kívánom, hogy mielőbb legyél túl rajta!!!!!
Kijött a mentő, kaptam valami idegcsillapitó injekciót, és aludtam tőle 12 órát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!