Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A öngyilkosság vagy önbántalma...

A öngyilkosság vagy önbántalmazás akarásának van jelképe/szimbóluma?

Figyelt kérdés

Azt tudom hogy ha valaki ígéretet tesz arra hogy nem próbálja meg egyáltalán vagy újra az öngyilkosságot vagy nem bántalmazza magát egyáltalán vagy újra akkor annak a szimbólumaként a sima nyakláncra felfűzött biztosító tűt szokták mondani.

De annak van jele ha valaki nem megígéri hogy nem teszi hanem jelképezi hogy meg akarja tenni ezeket?

Hogy elejét vegyem a negatív (esetleg aggódó) kommenteknek könyvet írok és ahhoz kéne az információ :-D

dec. 1. 10:57
 1/7 anonim ***** válasza:
74%
Én ezt a biztosító tűs dolgot sem ismertem. Szerintem, ha valaki szenved, az látszik rajta. Ha nem akar róla beszélni, az a rosszabb, mert belül csak gyűlik a feszkó, ami egyszer kitör valahogy.
dec. 1. 13:27
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen a cselekményben is hasonló fog történni, csak gondoltam hogy ha van rá mód akkor valami rejtett utalást adnék rá pl ugye egy nyaklánc formájában
dec. 1. 13:33
 3/7 anonim ***** válasza:
33%

Aki rejtett utalást akar tenni az tipikusan az elkényeztetett tizenéves kiscsaj aki nem meghalni akar csak a világ 90 százaléka nyalja a seggét a 100 helyett és ez zavarja.

Akinek komoly baja van az nem jelezget, lehet hogy többször mondja, majd egyszer megteszi de ez a bohóckodás nem jellemző.

dec. 1. 14:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
#3 Ez hatalmas butaság.
dec. 1. 20:40
 5/7 anonim válasza:
46%
Érdekes itt mindenki könyvet ír, ha ilyen téma van... Végén kiderül hogy Jókai Mór vagy Arany Jani bácsi írogatja ki a kérdéseket.
dec. 1. 21:39
 6/7 anonim ***** válasza:
63%
Az öngyilkossággal való fenyegetés az még csak a segélykiáltás, figyelemfelhívás, nem a konkrét megvalósítás.
dec. 2. 00:49
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs kinek jelezni (magány), az sokkal veszélyesebb, sokkal nagyobb a kilátástalanság, sokkal valószínűbb hogy magától megteszi.
dec. 2. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!