Miért van az hogy már legalább 1 hete üres vagyok sokat alszom de nem jönnek az öngyilkosági gondolataim amik régen voltak?
Figyelt kérdés
Régen állandóan jöttek mikor ilyeb állapotban voltam viszont én olyan fáradt vagyok régebben bántpttam is magam mostmár gondolom nincs ehhez energiám de nem értem hogy tűntek ezek így el hirtelen ?szept. 22. 02:25
1/4 anonim válasza:
Az a normális, amikor nincs. Ide kellene visszatalálnod akkor is, amikor butaságokon gondolkodsz. Nem tudom, hogy miért tűntek el, talán szerelmes lettél?
2/4 A kérdező kommentje:
Tudom , hogy ez a normális viszont általába ilyenkor szoktak lenni és lehet csak már elfáradtam és nem jutnak ilyenek eszembe vagy nem tudom. Nem lettem szerelmes.
szept. 22. 10:21
3/4 Lewente33 válasza:
Mert egy olyan dologgal bírkoztál meg szép csendben, amellyel ma is sokan küszködnek. Valahol fejben kiegyensúlyozódtak a negatívumok ill félelmek. Ez nagyon hasznos, és gratulálok!
Örülj, ennél jobbat pénzzel sem vehetsz! Írj róla bővebben, sokat segítesz másoknak általa!
Hogyan emlékszel a kezdetekre, mi váltotta ki, később hogyan éreztél, hogyan kommunikáltál ebben az időszakban, esetleg idegenekkel vagy közeli ismerősökkel, akár egyedül, stb.
Meggyógyultál, kívánok további jó egészséget!
4/4 A kérdező kommentje:
3-as hat neha elojonnek meg olyan gondolatok,hogy bantsam magam tehat nem sikerult belole kigyogyulni sajnos. :(
okt. 21. 07:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!