Gondoltatok már arra,hogy mi lehet azokkal az emberekkel, akik régen, sok évvel ezelőtt kérdést írtak ki, amiben azt írták, hogy öngyilkosságon gondolkodnak, anynira rossz az életük. Vagy szakítást nem tudnak feldolgozni, vagy kínozza őket a magány ?
5,de jó, nagyon örülök neki!
3, ez nagyon kegyetlen. :( öngyilkos lett? Mi bántotta? Találtam mostanában nagyon régi kérdéseket, amik mélyen megérintettek és szinte mindenki közülük már törölte a regisztrációját.
Háromszor akartam megölni magam.
Érettségi előtt,a családom közönye és szeretethiány miatt.Nem tettem,és csodálatos karrierem lett utána.
Egy megcsalás miatt,itt konkrétan megtettem,de semmi bajom nem lett,és utána három évvel rám köszöntött az igaz szerelem,több évre.
Ismét egy szakításos csalódás,de ekkor már csak fontolgattam a pontot az egészre.Végén lelkileg és anyagilag stabilizálódtam,és tudom,hogy jön még valaki, akivel kölcsönösen és mostmár végleg szeretjuk egymást.
Egyébként pedig rájöttem,hogy nem éri meg,hogy apucinak,anyucinak, párunknak és ennek a képmutató világnak megfelelni szulettunk meg.Élni kell, haladni, de egy a fontos, sosem a mások könnyein keresztul !
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!