Ha a xanax mellékhatása miatt érzek elviselhetetlen dühöt, akkor segít az ha beveszek még egy szemet?
Egyszerűen nem bírom már, minden nap hullámokban jön rám a a düh de menszesz előtt már átmegy önsértésbe, mert akiket sérteni akarok, ők nincsnek itt...
7-10 napig szokott tartani ez az állapot.
Mit tegyek? Ha vkinek van valamilyen tippje dührohamra, ossza meg
A xanax előtt nem volt ez. Valahogy sikerült mindig higgadtak maradnom, meg akkor is mikor pl munkahelyen folyton jöttek a beszólások, most meg olyan rohamaim vannak hogy néha éjszaka kezdek el ordítani a szobámban mintha itt lennének...
rivotrilra gondoltam de nem akarták felírni
Orvoshoz nem tudok menni és vmit muszáj szednem mert különben nem bírok aludni és a xanaxrol amúgy sem lehet egyik napról a másikra lejonni...
Nincs vmi másik nyugatato ami kiüti ezt? Most is benne vagyok és nagyon szar
Néha már inkább lenne újra panikrohamom, azt kívánom
En tamogatom a Xanax szedeset vegleg. En szedem, rivotril mellett. Egyebkent kerdezo, ha Lamictallal kiegeszited, nagyon nagyon nagy valoszinuseggel a duh rohamok elmulnak.
Nekem a szomatikus gondjaimra kell. Nem szabad abbahagynom. Elobb jott a betegseg mint a gyogyszer, nem forditva. Ha letennem visszajon minden szomatikus (pont ugyanaz) a problema. A Xanax le is lassitja a belmozgast is egyebkent. En mar nem erzek semmi euforiat vagy feldobast. Nekem ez egy kezeles. 3mg-ot szedek, nincs tervem letenni, valakinek muszaj szednie, kesz. Lehet leszavazni, de nem hiaba van a gyogyszer, oda van irva mikre kell, miert adja a pszichiater nem pedig laikusok mondjak meg, miert kell es itelkeznek aki szedi. Sok benzodiazepine van, ki kell probalni ezt-azt. A rivtoril meg esetleg mas lehet kerdezo, hosszabb tavon hat, elegge mashogy mukodik mint az alprazolam most jonnek, hogy nem, nezzetek utana, mas helyen is bontodik le, nem a majban, kicsit mas a feherjekotodese. Nagyban megegyezik a molekularis tomeggel a Xanaxxal, de mas a farmakodinamikaja, kinetikaja is.
En a tartos megoldas mellett szavazok, AKINEK KELL, akinek nem kell, azt en is elitelem.
Én kérdeztem meg anno a rivo-ról az orvost, nagyon nagyon ellene volt
Nem tudom a xanax mellé szabad e bármit szedni
De az biztos hogy a duhroham a legdurvább mellékhatás...
melle valóságérzet tompulas, illetve az időt nem érzem...
de úgy nem, hogy már 4 éve nem
Bár ez a covid miatti sokk miatt is van
Olyan mintha tavaly lett volna hogy minden le volt zárva... tavaly... nem 4 éve.
Ha ez így megy tovább akkor egy hónap múlva 40 éves leszek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!