Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha a xanax mellékhatása miatt...

Ha a xanax mellékhatása miatt érzek elviselhetetlen dühöt, akkor segít az ha beveszek még egy szemet?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem bírom már, minden nap hullámokban jön rám a a düh de menszesz előtt már átmegy önsértésbe, mert akiket sérteni akarok, ők nincsnek itt...

7-10 napig szokott tartani ez az állapot.

Mit tegyek? Ha vkinek van valamilyen tippje dührohamra, ossza meg

A xanax előtt nem volt ez. Valahogy sikerült mindig higgadtak maradnom, meg akkor is mikor pl munkahelyen folyton jöttek a beszólások, most meg olyan rohamaim vannak hogy néha éjszaka kezdek el ordítani a szobámban mintha itt lennének...

rivotrilra gondoltam de nem akarták felírni

Orvoshoz nem tudok menni és vmit muszáj szednem mert különben nem bírok aludni és a xanaxrol amúgy sem lehet egyik napról a másikra lejonni...

Nincs vmi másik nyugatato ami kiüti ezt? Most is benne vagyok és nagyon szar

Néha már inkább lenne újra panikrohamom, azt kívánom

nov. 30. 14:29
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Akkor meg is van a válasz arra,mi is vagy. Egy gyógyszerfüggő semmire kellő. És elnézésed kérem,de te magadon se akarsz segíteni,elfogadod a szart magad körül ez van nálad rendjén. Éld tovább az életed megkötött kezekkel 😊
dec. 2. 14:46
 22/24 anonim ***** válasza:

En tamogatom a Xanax szedeset vegleg. En szedem, rivotril mellett. Egyebkent kerdezo, ha Lamictallal kiegeszited, nagyon nagyon nagy valoszinuseggel a duh rohamok elmulnak.

Nekem a szomatikus gondjaimra kell. Nem szabad abbahagynom. Elobb jott a betegseg mint a gyogyszer, nem forditva. Ha letennem visszajon minden szomatikus (pont ugyanaz) a problema. A Xanax le is lassitja a belmozgast is egyebkent. En mar nem erzek semmi euforiat vagy feldobast. Nekem ez egy kezeles. 3mg-ot szedek, nincs tervem letenni, valakinek muszaj szednie, kesz. Lehet leszavazni, de nem hiaba van a gyogyszer, oda van irva mikre kell, miert adja a pszichiater nem pedig laikusok mondjak meg, miert kell es itelkeznek aki szedi. Sok benzodiazepine van, ki kell probalni ezt-azt. A rivtoril meg esetleg mas lehet kerdezo, hosszabb tavon hat, elegge mashogy mukodik mint az alprazolam most jonnek, hogy nem, nezzetek utana, mas helyen is bontodik le, nem a majban, kicsit mas a feherjekotodese. Nagyban megegyezik a molekularis tomeggel a Xanaxxal, de mas a farmakodinamikaja, kinetikaja is.

En a tartos megoldas mellett szavazok, AKINEK KELL, akinek nem kell, azt en is elitelem.

dec. 3. 10:26
 23/24 A kérdező kommentje:

Én kérdeztem meg anno a rivo-ról az orvost, nagyon nagyon ellene volt

Nem tudom a xanax mellé szabad e bármit szedni

De az biztos hogy a duhroham a legdurvább mellékhatás...

melle valóságérzet tompulas, illetve az időt nem érzem...

de úgy nem, hogy már 4 éve nem

Bár ez a covid miatti sokk miatt is van

Olyan mintha tavaly lett volna hogy minden le volt zárva... tavaly... nem 4 éve.

Ha ez így megy tovább akkor egy hónap múlva 40 éves leszek...

dec. 3. 12:27
 24/24 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyi xanaxot szedsz de állj le róla ha ilyen tüneteket okoz. Tesmozgás sokat segíthet az indulatok levezetésében. Alvásra meg irass fel hoggar nevű altatót. Nem okoz hozzászokást ez egy antihisztamin és nem leszel tőle dühös. De e mellé nem lehet nyugtatót bevenni! Vagy ez vagy az!
dec. 27. 22:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!