Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha a xanax mellékhatása miatt...

Ha a xanax mellékhatása miatt érzek elviselhetetlen dühöt, akkor segít az ha beveszek még egy szemet?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem bírom már, minden nap hullámokban jön rám a a düh de menszesz előtt már átmegy önsértésbe, mert akiket sérteni akarok, ők nincsnek itt...

7-10 napig szokott tartani ez az állapot.

Mit tegyek? Ha vkinek van valamilyen tippje dührohamra, ossza meg

A xanax előtt nem volt ez. Valahogy sikerült mindig higgadtak maradnom, meg akkor is mikor pl munkahelyen folyton jöttek a beszólások, most meg olyan rohamaim vannak hogy néha éjszaka kezdek el ordítani a szobámban mintha itt lennének...

rivotrilra gondoltam de nem akarták felírni

Orvoshoz nem tudok menni és vmit muszáj szednem mert különben nem bírok aludni és a xanaxrol amúgy sem lehet egyik napról a másikra lejonni...

Nincs vmi másik nyugatato ami kiüti ezt? Most is benne vagyok és nagyon szar

Néha már inkább lenne újra panikrohamom, azt kívánom

nov. 30. 14:29
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
a xanax nem altato, hanem nyugtato, hiaba teged altat, de aztan felkelsz ejszaka, lehet nem, de az alvasi higinedet elrontja valoban. lehet ez is tunet. neked a nyugtato melle pszichoterapia kell. az olanzapine-ra is oda van konkretan irva szivhalalt okozhat, erre milliard szamra irjak fel. es nem igazan valik ez a szivhalal be. xanax megvonastol meg lehet halni ha brutal adagot szedsz es hirtelen hagyod abba. de attol sem halhatsz bele, maximum onserto leszel, ongyilkos leszel a megvonastol meg nyugtalansagtol, vagy grand mal rohamod lesz, de abba sem feltetlen halnak bele.
dec. 1. 11:53
 12/24 anonim ***** válasza:
58%

8-as vagyok. Én is pánik beteg vagyok/voltam. 2012-ben kezdődött. A xanax nem megoldás,hanem a probléma egyik forrása. Engem a pszichiáter addig nem állt neki kezelni,amíg nem bizonyosodott meg arról,hogy benzo/alprazolám mentes vagyok.

Néha nekem is kell egy frontin ha eleve nehezen kezdődik a napom. De ez nem több mint 3 havonta 1 szem. Aki pedig felírja ilyen hosszú távon,elgondolkoznék rajta,hogy mi a célja. Hogy helyre gyere,vagy hogy vissza járj..

4 éve gyógyszer mentesen élek,egyedül az altató ami kell időszakosan,és 3 havonta 1x 0.25mg frontin

Generalizált szorongás,agóra fóbia,mellette enyhe inszomnia.

De magyarázd be hogy kell,amikor tény az hogy nincs rá szükség

dec. 1. 13:33
 13/24 A kérdező kommentje:

0,5 mg-t szedek 5 éve

Abból meg kevesebb kell?

Nevetséges lenne

Ha nem szedek semmit akkor meg jön a földön fetrengős depresszív pánikroham...

8 évig éltem úgy

Nyilván sem gyógyszerrel sem anélkül nem jó

Az elbaszott családomban mindenki beteg, nincs arra esélyem hogy normális legyek

És a 0,5 mg xanaxot meg nem fogom elhagyni mert amikor egy napig nem vettem be bele akartam dögleni...

dec. 1. 13:35
 14/24 anonim ***** válasza:
73%

13.

Te mar eldontotted ezt az egeszet, akkor miert irtad ki a kerdest.

En azt biztosan tudom, hogy senkinek sem lehet segiteni, mindenki sajat magan tud csak segiteni. Velem is igy volt es nincs ez maskepp a te esetedben sem. Sok sikert, mielobbi gyogyulast.

(Nekem 2-3 hetig kegyetlen volt az abbahagyas utan, aztan helyre allt az eletem. De igazabol meg errol olvasni se szeretek, mert felesleges tanacsokat adni, ugyse fogod abbahagyni, akarmit mondunk. En se hittem senkinek annak idejen. Majd rajossz te is.)

dec. 1. 18:56
 15/24 A kérdező kommentje:
Nekem meg nem csak kegyetlen volt hanem nem lehet abban az állapotban élni...
dec. 1. 19:00
 16/24 A kérdező kommentje:
Én abban reménykedtem hogy ajánl valaki valamilyen másik nyugtatót ami elveszi a düh érzését
dec. 1. 19:01
 17/24 anonim ***** válasza:
Nem viszi le semmi. El kell menni dokihoz, ő ad célzott kezelést xanax nélkül. Nem kell életed végéig gyógyszert szedned, nekem sem kellett. 1,5 év kezelés után eldobtam a gyógyszert és azóta se tért vissza
dec. 2. 02:04
 18/24 A kérdező kommentje:

Egyrészt próbáltam már több gyógyszert és nagyon érzékeny vagyok mindre...

másrészt most nem tudok elmenni orvoshoz

Sőt már régóta mert nincs tb-m...

dec. 2. 02:40
 19/24 anonim ***** válasza:
Havi 10ezer a tb ha magadnak fizeted. Egy magán orvos 5-10 ezer Ft körül mozog,oda lehet menni tb nélkül is. Te meg sem akarod oldani a problémát,csak a kitérőt keresed mindenhol. Jó neked úszni a saját szarodban is,ugye?
dec. 2. 09:05
 20/24 A kérdező kommentje:

Napi pár száz forintom van jelenleg a kajára

Egyszer szoktam enni egy nap

Jelenleg itt tartok.

Nem, nem fér bele a 10k magán doki

Mivel jelenleg az egyetlen örömöm hogy alhatok és nem kell felkenem időre(nem is tudnék) így nulla esély van arra hogy akar utcaseprőnek alkalmazzanak mert nincs rá fizikai erőm.

dec. 2. 10:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!