Ha a xanax mellékhatása miatt érzek elviselhetetlen dühöt, akkor segít az ha beveszek még egy szemet?
Egyszerűen nem bírom már, minden nap hullámokban jön rám a a düh de menszesz előtt már átmegy önsértésbe, mert akiket sérteni akarok, ők nincsnek itt...
7-10 napig szokott tartani ez az állapot.
Mit tegyek? Ha vkinek van valamilyen tippje dührohamra, ossza meg
A xanax előtt nem volt ez. Valahogy sikerült mindig higgadtak maradnom, meg akkor is mikor pl munkahelyen folyton jöttek a beszólások, most meg olyan rohamaim vannak hogy néha éjszaka kezdek el ordítani a szobámban mintha itt lennének...
rivotrilra gondoltam de nem akarták felírni
Orvoshoz nem tudok menni és vmit muszáj szednem mert különben nem bírok aludni és a xanaxrol amúgy sem lehet egyik napról a másikra lejonni...
Nincs vmi másik nyugatato ami kiüti ezt? Most is benne vagyok és nagyon szar
Néha már inkább lenne újra panikrohamom, azt kívánom
8-as vagyok. Én is pánik beteg vagyok/voltam. 2012-ben kezdődött. A xanax nem megoldás,hanem a probléma egyik forrása. Engem a pszichiáter addig nem állt neki kezelni,amíg nem bizonyosodott meg arról,hogy benzo/alprazolám mentes vagyok.
Néha nekem is kell egy frontin ha eleve nehezen kezdődik a napom. De ez nem több mint 3 havonta 1 szem. Aki pedig felírja ilyen hosszú távon,elgondolkoznék rajta,hogy mi a célja. Hogy helyre gyere,vagy hogy vissza járj..
4 éve gyógyszer mentesen élek,egyedül az altató ami kell időszakosan,és 3 havonta 1x 0.25mg frontin
Generalizált szorongás,agóra fóbia,mellette enyhe inszomnia.
De magyarázd be hogy kell,amikor tény az hogy nincs rá szükség
0,5 mg-t szedek 5 éve
Abból meg kevesebb kell?
Nevetséges lenne
Ha nem szedek semmit akkor meg jön a földön fetrengős depresszív pánikroham...
8 évig éltem úgy
Nyilván sem gyógyszerrel sem anélkül nem jó
Az elbaszott családomban mindenki beteg, nincs arra esélyem hogy normális legyek
És a 0,5 mg xanaxot meg nem fogom elhagyni mert amikor egy napig nem vettem be bele akartam dögleni...
13.
Te mar eldontotted ezt az egeszet, akkor miert irtad ki a kerdest.
En azt biztosan tudom, hogy senkinek sem lehet segiteni, mindenki sajat magan tud csak segiteni. Velem is igy volt es nincs ez maskepp a te esetedben sem. Sok sikert, mielobbi gyogyulast.
(Nekem 2-3 hetig kegyetlen volt az abbahagyas utan, aztan helyre allt az eletem. De igazabol meg errol olvasni se szeretek, mert felesleges tanacsokat adni, ugyse fogod abbahagyni, akarmit mondunk. En se hittem senkinek annak idejen. Majd rajossz te is.)
Egyrészt próbáltam már több gyógyszert és nagyon érzékeny vagyok mindre...
másrészt most nem tudok elmenni orvoshoz
Sőt már régóta mert nincs tb-m...
Napi pár száz forintom van jelenleg a kajára
Egyszer szoktam enni egy nap
Jelenleg itt tartok.
Nem, nem fér bele a 10k magán doki
Mivel jelenleg az egyetlen örömöm hogy alhatok és nem kell felkenem időre(nem is tudnék) így nulla esély van arra hogy akar utcaseprőnek alkalmazzanak mert nincs rá fizikai erőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!