Honnan tudhatnám meg, hogy tényleg ocd beteg vagyok vagy csak szorongás?
Figyelt kérdés
Honnan tudhatnám meg, hogy tényleg beteg vagyok-e vagy a rossz kényszergondolataim csak szorongás miatt van ? Lehetséges olyan, hogy sok stressz, szorongás miatt vannak és nem vagyok beteg?nov. 30. 01:32
11/16 A kérdező kommentje:
De mi van ha el veszíti az ember azta kontrollt vagy nagy késztetése van? Vagy jönnek a téveszmék persze tudja, hogy ez téveszmei dolog de akkor is… szörnyű ez, és a legszörnyűbb, hogy azt olvastam, hogy soha sem gyógyul az ember ki belőle csak max enyhíteni tudják a tüneteket.. és fiatal vagyok..
Olyanok is meg fordulnak a fejembe, hogy mi van ha ettől az ocds hülyeségtől rossz ember leszek egy idő után stb stb… nem tudom miért tért át az agyam ilyenre… eddig évekig szívbetegségek miatt idegeskedtem most az elmúlt és jött ez
nov. 30. 17:22
12/16 anonim válasza:
Nem leszel rosszabb ember. Ez amúgy is inkább az érzékenyebb, jobb embereket sújtja.
13/16 A kérdező kommentje:
De épp ez az, hogy nem értem egyik napról a másikra hogyan..:(
nov. 30. 22:15
15/16 A kérdező kommentje:
De nem vagyok skizofrén igaz?…
dec. 3. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!