Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen orvoshoz kell elmenni...

Milyen orvoshoz kell elmenni mentális betegség diagnózisért?

Figyelt kérdés
Szerintem van pár probléma velem, pl. több érdekes beszélgetésből kiderütl, hogy lehet szociopátiás hajlamaim vannak. A másikba meg az ADHD-t fírtatták. De felesleges az öndiagnózis. Milyen orvoshoz kell elmenni Budapesten belül, ahol diagnosztizálni tudnak, ha tényleg bajos vagyok? Terapeuta, Pszichológus, pszichiáter már fene se tudja ki mihez van. :) FYI nem az a célom, hogy betegnek nyilvánítsanak vagy papírt kapjak róla, csak kíváncsi vagyok annyira, hogy után mennék a dolognak.
ma 12:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Pszichiáter.
ma 13:02
 2/2 anonim ***** válasza:
Pszichiáter. Pl. állami ellátásnál alapból pszichológushoz úgy mehetsz, ha ad a pszichiáter beutalót. Szóval pszichiáter az első lépés. Mondjuk ha magánhoz mész, és ha te úgy érzed, mehetsz pszichológushoz, de gyógyszert ha jól tudom nem írhat ki, szóval ha szükséges, akkor nem "úszod meg" a pszichiátert, szóval lehet érdemes alapból a pszichiáternél kezdeni.
ma 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!