Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pánikzavarral/szorongással...

Pánikzavarral/szorongással élők ti is tapasztaltok/tapasztaltatok ilyet?

Figyelt kérdés

Kb. Fél éve volt egy erős pánikrohamom azután voltam sürgősségin ahol vért vettek ekg-t csináltak (szinusz tachycardiat mutatott). Háziorvosom még elküldött plusz tsh és vas vérvételre. Eredmények rendben. Azóta folyamatosan szorongok hogy valami baj van a szívemmel vagy valami súlyos betegségem van/lesz. Rettegek orvoshoz menni hátha kiderül valami. :( allandoan figyelem magamat es interneten keresgelek ra tunetekre. folyamatosan más és más tüneteket érzek pl. egyik nap szédülök, másik nap zsibbad a karom. Most a gyomorégés jelent meg. Frontint veszek be akkor jobb lesz amig hat a gyógyszer. De nem akarok rászokni.

Ti is voltatok így? Nagyon el vagyok keseredve hogy nem leszek már soha jobban. :(

nov. 27. 08:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nagyon nincs mit csinálni vele. Panangin mef kálcium néha segít. Nekem alacsony a vernyomásom így nem tudnak lassítót adni.

Egyébként pont azt adom elő amit te. Minden napra jut valami tünet. Nagyon kimerítő így az élet.

nov. 29. 18:04
 12/12 A kérdező kommentje:
Sajnálom hogy neked is ilyen problémáid vannak. 😔 Nagyon kimerítő hogy mindennapra jut valami, az embernek nehezére esik így a napi feladatok elvégzése is.
nov. 29. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!