Létezhet, hogy gyerekkorban történt dolgok, traumák 30 évvel később törnek felszínre?
Figyelt kérdés
Ez elmúlt félévben bizonyos emlékképek kezdtek megjelenni a fejemben, amire 30 éven keresztül nem is emlékeztem. Először azt hittem csak valami álom lehetett. De túl részletes, pontos és valóságos, hogy álomkép legyen. Ráadásul anyámtól diszkréten kérdeztem pár dolgot és klappol, előrdulhat, hogy megtörténhetett. Egy pszichológus tud ebben segíteni, megállapítani, hogy megtörtént-e? Ha igen, milyen módszerrel? Abban sem vagyok biztos, hogy 34 évesen ezt bolygatnom kellene. Nekted volt ilyen tapasztalatotok vagy ismerősök körében?nov. 25. 15:14
1/2 Ypszilon1980 válasza:
Persze, lehetséges. Ha nem akarod bolygatni, akkor ne foglalkozz vele, felesleges szakember hozzá, először neked kell tudni mit szeretnél.
2/2 anonim válasza:
Persze, 40 évesen kezdtem terápiára járni, mert úgy álltam anyagilag, hogy megtehettem, és egy csomó gátlásra jöttünk rá, hogy álralános iskolás alsótagozatos tanáraim tették belém...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!