Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » "jelek" gyerekkoromból amire...

"jelek" gyerekkoromból amire emlékszek. Szerintetek mi lehet?

Figyelt kérdés

Nekem a mai napig létezik a fejemben egy dallam az egyik álmomból, amit megzenésítettem egy este unalom ól, de nyilván annyira pontosan nem tudtam rekreálni.

Illetve van egy ilyen forma is ami mindig a szemem előtt van ha rágondolok, bár józanul sokkal képlékenyebb, de pl ittasan tisztán is látom. Nem szeretném ha bárki is hülyének nézne. Autizmussal nem vagyok diagnosztizálva és ugyanolyan életmódom van mint mindenki másnak. Ha esetleg valaki tud ebben segíteni akkor nagyon köszönöm, mert az interneten nem találok rá semmi választ :,D.

nov. 14. 21:40
 1/2 anonim ***** válasza:
10%
A megoldás: pszichológus.
nov. 14. 21:51
 2/2 anonim ***** válasza:
0%
Próbáld meg lerajzolni a jelet és kideríteni, mi lehet az, mit jelent. Tudom, hülyén hangzik, de volt már rá példa a történelem során, hogy reklámokban elrejtettek jeleket, pillanatképeket, tehát lényegében elmemanipuláció. Dallam is lehet ugyanez, tudat alatt rögzült benned.
nov. 15. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!