Mitől alakulhatott ki, hogy még mindig zavarba tudok jönni, ha szép lányokkal kell beszéljek? 28F
Hát, sok mindentől kialakulhatott, csak annyi biztos, hogy nem tudod a helyükön kezelni a szép lányokat, valamilyen téren nem fejlődött egészen normális viszonyod a nőkkel (vagy a szép nőkkel).
A legtöbb mindenkinél ez elmúlik, ha többet beszélget szép lányokkal, csak úgy, egyéb szándék nélkül – akkor idővel megszokod majd, hogy ők is emberek, nem istennők, és nem jössz többé zavarba. Ehhez nem kell olyan sok önbizalom; normális érett lányok szóba szoktak állni olyan férfiakkal is, akikhez amúgy bottal se nyúlnának, persze nem feltétlenül az utcán kell leszólítani őket, remélhetőleg van a környezetedben 1-2 szép lány, aki nem vadidegen.
2
Tudni hinni mas dolog, lehet masok is mondtak gondolom most az jon, ezt sokan irjak, hogy "tudom helyes vagyok" ha meg egoista(nem hinnem) is haaat. En amugy egocentrikusnak hivnalak, egoista az mas kicsit nem beledkotok-naci vagyok, csak velemeny aszerint amit irtal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!