Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mitől alakulhatott ki, hogy...

Mitől alakulhatott ki, hogy még mindig zavarba tudok jönni, ha szép lányokkal kell beszéljek? 28F

Figyelt kérdés
ma 09:48
 1/4 anonim ***** válasza:
onbizalomhiany baratom. meg a szep lanyok tudjak magukrol hogy szepek, alapbol nehez megkozeliteni oket... az ilyen "nagyobb" rangu ferfi kell nekik, ez alatt azt ertem, hogy fel tud nezni ra jobban mint magara valamilyen tenyezoben. az hogy meg kezdemenyezni sem tudsz... hat irany mcdonalds. de beszelhetek magamrol is most egyebkent.
ma 09:55
 2/4 A kérdező kommentje:
ez erdekes mert en is "tudom" magamrol hogy jol nezek ki, sot. egoista is vagyok ebbol a szempontbol de ha tenyleg olyannal talalkozok aki nagyon tetszik akkor megnemulok
ma 10:16
 3/4 Phoney ***** válasza:

Hát, sok mindentől kialakulhatott, csak annyi biztos, hogy nem tudod a helyükön kezelni a szép lányokat, valamilyen téren nem fejlődött egészen normális viszonyod a nőkkel (vagy a szép nőkkel).

A legtöbb mindenkinél ez elmúlik, ha többet beszélget szép lányokkal, csak úgy, egyéb szándék nélkül – akkor idővel megszokod majd, hogy ők is emberek, nem istennők, és nem jössz többé zavarba. Ehhez nem kell olyan sok önbizalom; normális érett lányok szóba szoktak állni olyan férfiakkal is, akikhez amúgy bottal se nyúlnának, persze nem feltétlenül az utcán kell leszólítani őket, remélhetőleg van a környezetedben 1-2 szép lány, aki nem vadidegen.

ma 10:35
 4/4 anonim ***** válasza:

2

Tudni hinni mas dolog, lehet masok is mondtak gondolom most az jon, ezt sokan irjak, hogy "tudom helyes vagyok" ha meg egoista(nem hinnem) is haaat. En amugy egocentrikusnak hivnalak, egoista az mas kicsit nem beledkotok-naci vagyok, csak velemeny aszerint amit irtal.

ma 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!