Hogyan alakulhatnék át szép nővé? Van kedved ötleteket adni?
16 éves vagyok. Kicsit kövérke, elegem van az állandó piszkálásokból, így elkezdtem fogyni, pár hónap múlva elérem a kívánt eredmény. Ne aggódjatok, egészségesen csinálom, sokat mozgok.
Nagyon átlagos külsejű vagyok, a fiúk oda sem figyelnek rám. Szeretnék szép lány lenni. Hogyan kezdjem az átalakítást? Mi az, amit feltétlenül rendbe kell tennem magamon? Milyen ruhákat vegyek. A végleges súlyom olyan 57 kg lesz a 164 cm-es magasságomhoz.
Mit javasoltok? Színesebb szeretnék lenni. (Képet nem teszek ki, mert osztálytársaim használják az oldalt, nem akarom, hogy még jobban csúfoljanak)
Vegyél olyan ruhákat, amik mennek az alakodhoz, a pozitívumokat hangsúlyozzák rajta. Olyan ruhákat vegyél, ez a legfontosabb, amiben jól érzed magad. Most konkrétan ruhadarabokat én nem mondanék, az ízléstől függ nagyban. Én pl. utálom a latexnadrágot, a tigrismintát, ami most divat, közben lassan minden 2. lány olyat hord.
A hajad szerintem legyen mindig rendben, legyen divatos, pl. fokozatos, oldalfrufru. Sminkeld magad, de ne túl erősen, szempilla, szemhéj, kis szájfény. Ékszerek is sokat dobhatnak, szerintem azokat hordj. Az is nőies, ha nem lapos talpú cipőt hordasz, hanem aminek van kis sarka.
Köszi, pont így gondoltam.
Tehát, kezdjem ott, hogy hati 1 alkalommal 5 percre szoli? Hófehér a bőröm, többre nem mehetek.
Köröm? Festett saját köröm, a műköröm számomra undorító. A saját körmöm is szép, ha lakkozott.
A hajam? Most volt szőke-barna melírkeverék benne, nem volt nagy durranás. Hófehér a bőröm, szőke a hajam és zöld a szemem.
Mit javasoltok? Az elegánsabb vonalat kedvelem, pánk lila nem lennék. :)
Színben mit javasoltok? Fent írtam haj-bőr-szem színt.
Alakom: lassan 57 kg /164 cm. Kicsi nagyon a mellem és széles a csípőm. Nos?
Szia!
Itt van pár tanács tőlem: először szerintem nagyon fontos az embernek a haja. Nekem pl. barna a hajam és én rakattam bele szőke melírt meg vágattam fufrut. A hajad mindig legyen ápolt! Azért nem kell agyonvasalni meg hidrogénezni. :) Az arcod: ápold az arcbőrödet, hogy tiszta legyen és legyen rendezett a szemöldököd. Szerintem az csúnya mikor valakinek nincsen szemöldöke és csak oda van rajzolva. A fogaid is legyenek szépek és mosolyogj sokat! Agyonsminkelni sem kell magad. Én pl. csak szempillaspirált meg néha egy kis szemhéjfestéket használok. Szóval azért ízlésesen. A körmeid is legyenek szépek. Én nem szeretem az óriási műkörmöket, de azért nekem zselés műkörmöm van. Egyszerű francia manikűr meg nem is hosszúak. (szóval tudok írni, gépelni, kertészkedni meg sportolni vele) A bőröd is mindig legyen ápolt! Óvatosan napozhatsz is mert szerintem az jó ha valakinek van egy kis szine. Nekem most Alverde önbarnító testápolóm van. DM márkája növényi és nem is drága. Azzal is jó hatást érhetsz el. Ruhák: mindenféleképpen olyat válassz amiben jól érzed magad! Pl. vehetsz fel tunikát leggings-szel meg balerina cipővel, vagy egy farmert egy élénk színű toppal. Vagy leggings farmerszoknya + top. Vannak hosszú szines nyakláncok, vastag karperecek, fülbevalók, szép táskák. A kiegészítők is fontosak. Cipőböl hordhatsz: magassarkút, balerinát, szines dorkót, valami csinos papucsot. És ha már megvan a szerelés akkor valami jó illatú parfümöt válassz hozzá és ne fújd agyon magad vele :) Szerintem ha bemész egy boltba úgyis lesznek ötleteid!
Egyébként szerintem azért mert kicsit kövérke vagy már lehetnél csinosabb, nőiesebb.
Sok szerencsét az "átalakulásodhoz"! :)
L/16
Én is pont ilyen vagyok, szőke haj, zöld szem, fehér bőr:D
Én a hajam szeretem így, ahogy van:)
Ha az elegánsat szereted, szerintem vegyél nyárra inkább rövidujjú blúzokat, ne pólót, én legalábbis ezt tettem:)
De elegáns blúzokat nehéz kapni. Mivel az emberek többsége csak alkalomra vesz ilyesmit, így általában fehér kapható, az meg uncsi és nem passzol a bőrömhöz.
Én általában alul sötétebb színeket hordok, felül világos vagy élénk tónusú blúzokat, felsőket.
A hajam vékonyszállú, nehezen kezelhető, de a rövid szerintem nem nőcis és nem is állna jól, kerek arcom van.
Most váll alatt érő, majdnem mellig ér (növesztem).
Oldalfrufrum volt, de azt is lenövesztettem, a rövidben gondolkodom most, meg abban, hogy barnára melíroztatom az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!