Hogyan alakulhatnék át szép nővé? Van kedved ötleteket adni?
16 éves vagyok. Kicsit kövérke, elegem van az állandó piszkálásokból, így elkezdtem fogyni, pár hónap múlva elérem a kívánt eredmény. Ne aggódjatok, egészségesen csinálom, sokat mozgok.
Nagyon átlagos külsejű vagyok, a fiúk oda sem figyelnek rám. Szeretnék szép lány lenni. Hogyan kezdjem az átalakítást? Mi az, amit feltétlenül rendbe kell tennem magamon? Milyen ruhákat vegyek. A végleges súlyom olyan 57 kg lesz a 164 cm-es magasságomhoz.
Mit javasoltok? Színesebb szeretnék lenni. (Képet nem teszek ki, mert osztálytársaim használják az oldalt, nem akarom, hogy még jobban csúfoljanak)
Igazából a fő gondot a hajam és a bőröm jelenti számomra.
A hajam nehezen kezelhető, nem sokáig marad meg benne a csavarás stb, mert vékonyszállú. Megszoktam mosni és kivasalom.
A bőröm: az arcom pattanásos kissé, de nem múlik el. Kaptam gyógyszert rá, de még mindig van így is. Sminkelni meg nem tudom. nem találok olyan alapozót, ami a hófehér bőrömön fedi a hibákat és nem rikít.
Mkolci vagyok, igen van a környékemen C&A üzlet, csak sosem néztem még be, mert azt hallottam drága és rossz a minőség, ezek szerint nem igaz.
Mit javasoltok táskában? Ékszerekben?
Milyen színt milyen színnel kombináljak?
Pl? fekete nadrág+sötét lila felsőhöz lila vagy fekete táskát vegyek? és akkor milyen legyen az ékszer? Ilyen tanácsok is jól jönnének, hogy milyen színt mivel viseljek?
Én Miskolc mellett lakom és én pont Miskolcon a C&A-ban vettem barna blúzt, de van ott most többféle is. Miskolcon szerintem még nagyon jó az Orsay. is.
Szín szerintem élénk színeket egymással ne. Nekem van egy sárga cipőm, ahhoz direkt sárga táskát vettem. Fülbevaló is mehet akár ruhához.
Akkor egy konkrét példát írok nektek. Ti ehhez mit vennétek fel? ( még nem viselem, csak megvettem, ez a nadrág mutatja, mennyit kell még leadnom)
Szóval:
Hófehér farmer , kislibazöld felső rajta hófehér mellény, tudjátok most divat ez.
Ehhez akkor milyen cipőt, táskát vennétek fel? És milyen ékszert? Pl mehet hozzá egy fekete nyaklánc vagy karkötő? fekete cipő és táska? Vagy az úgy nem kóser?
Nem divatos? Én nagyon sok lánynál látok, csak már nem a szokásos szőkét szőkébe, hanem pl bordót vagy 2 színt is pl feketét és szőkét.
De úgy meg olyan egyhangú a hajam. A formával is lehet játszani, de az nem dob rajta sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!