Anások, mikor jutottatok el oda, hogy segítséget kapjatok?
Sohasem :D
Bocs, jártam vele "szakemberekhez", ebből 4-nek fingja nincs az étkezési zavarról csak tolják a tankönyvekből megtanult dolgokat, szóval sokra nem mentem egyikkel sem.
Aztán elengedtem az orvost, pszichológust, és egyedül gyógyulok. Nehéz, de még mindig egyszerűbb, mint a nagyon okos szakemberekkel, akiknek nulla rálátásuk a témára, mert életükben nem küzdöttek ed-vel.
Minél előbb. Vannak jó szakemberek, akik tudnak segíteni. Ne várd meg, amíg 30 kilóra lefogysz, hanem kérj segítséget minél hamarabb. Az 1.válaszolónak sajnos nincs jó tapasztalata. De ez nem jelenti azt hogy egyik pszichológus sem ért az ED-hez.
Kitartás! Én 10 év után gyógyulok belőle, nekem is volt rossz tapasztalatom, de keresni kell mást, ha úgy érzed, nem megfelelő a segítség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!