Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért mindig az öngyilkosságra...

Miért mindig az öngyilkosságra gondolok, ha valami nehézség, baj ér az életben?

Figyelt kérdés
Soha nem kíséreltem meg még az öngyilkosságot, de egészen gyerekkorom óta rengetegszer foglalkoztat az öngyilkosság gondolata, amikor valami baj, probléma van. Ezek lehetnek kis konfliktusok és komoly problémák is. Szerintem a legtöbb ember olyan apróságok miatt nem is gondol az öngyilkosságra mint én. Munkahelyvesztés, családi konfliktus, ha nem sikerült valami célt elérni (pl. sportban), magány, bármi ki tudja váltani ezt. Egyik pillanatban minden klappol, másikban már szuicid gondolatok. Ezután pedig egy nap felkelve tele vagyok energiával és nem is értem miért gondoltam erre. És ez a körforgás folyamatos. Miért van az, hogy ennyire drasztikus gondolataim vannak? Legtöbb ember ilyenkor iszik vagy drogozik, vagy valami másba menekül, nekem pedig a legvégsőbb megoldás jut eszembe. Néha úgy érzem csak ez tudna végső megnyugvást adni nekem.

tegnap 21:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
22%
Ne a világ gazdagságát keresd, ne akarj sok pénzt, mert az eltávolít Istentől. Jézus Krisztus szavait követve, az Isten általi lelki dolgokban gazdagodj. Higgy Istenben, imádkozz Istenhez, kövesd Jézus Krisztus szavait, és olvasd az Újszövetséget.
ma 01:26
 12/12 anonim ***** válasza:
Tesztel az Élet, megnézi hogy mennyire gondolod komolyan a halált.
ma 02:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!