Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Escitil tette ezt velem?

Escitil tette ezt velem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

3 honapja szedek frontint ami eddig nagyon hatasos volt. Panikzavarra.

De fel volt nekem irva egy escitil nevu gyogyszer is amit a frontin mellett kellett volna szedni.

Es tegnap meg ma vettem be eloszor.

Az elobb olyan panik rohamot kaptam a furdo kadba hogy az nem igaz. Ez a szar hozta elo belolem? Azt olvastam felerositi a tuneteket. Nem fogok soha tobbe szedni csak a frontint!

ma 17:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Escitil okozhatta.

Viszont a Frontin addiktív, és egyre több kell majd belőle, hogy legyen hatása.

Be kell állítani egy normális gyógyszert, lehet, hogy nem az Escitil a megfelelő.

ma 18:11
 2/4 A kérdező kommentje:
Tuti hogy az csinalta, maradok a frontinnal.
ma 18:24
 3/4 anonim ***** válasza:
hat nem hazudok nezz utana de a frontint visszavontak szennyezodes miatt. ha az alprazolammal lett volna gond, akkor lebuktak, hogy kulon gyartjak, mert akkor a xanaxot is bevontak volna. de azt nem. szoval ja... lehet ha xanaxot szedtel volna (igen ezek szerint nem egyenlo a ketto, vivoanyagok valtoztathatnak a farmakodinamikajan) lehet rendesen hatott volna. nem tudom mennyire konzisztens, megbizhato a frontin, itthoni termek EGIS nyrt altal, itthon is gyartanak ezek szerint itthon jelenleg frontint (is) mashol meg frontint nem meg mast sem. De azt hiszem maga tulajdonosa magyar es a tobbi csak ott van mint nyrt tagok, de nem szolnak bele a gyartasba..
ma 19:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Menj vissza a dokihoz és mondd meg neki hogy hogy jártál.Amugy meg ha elmész az orvoshoz és ő megkezd egy terápiát akkor azt illenék betartani.Én abban a szerencsés helyzetben voltam,vagyok ,hogy nekem elsőre eltalálta az orvos a gyógyszert.Igaz be is tartottam amit rendelt,mert addigra már olyan szinten "kivégzett"a sorozatos pánikroham ,hogy bármit megtettem volna ,és meg is tettem mindent azért ,hogy visszakapjam a régi életem .és visszakaptam ,igaz a terápiás előirásokat betartottam.Ez az alap,ha meg akarsz gyógyulni.nem elég az hogy te most ezt vagy azt gondolsz ,hogy csak ezt ,vagy csak azt szeded be.Az orvos az előírt gyógyszereket nem dísznek írja fel.
ma 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!