Escitil eleinte okozhat szorongást, pánikrohamokat?
Szerintem holnap hivd fel a pazichiatert, aki felirta.
Antidepresszans melle az elejen szoktak adni benzodiazepin nyugtatot (rivotril, frontin stb), ha indokolt, pont az ilyen szorongas csokkentesere. Csak amig beall a gyogyszer. Nyugi,az elejen, atmenetileg tok normalis, hogy ezt tapasztalod. Aztan az is lehet,kiderul,h nem ez a megfelelo gyogyszer neked, ha momdjuk egy honap mulva is rosszul erzed magad tole. Ezt mind el kellett volna mondania a pszichiaternek,amikor felirta. De nem lep meg, ha nem tette,csak nagyon szomoru. Ez lenne a dolga.
Köszi.
A betegtájékoztatót én is olvastam, de amikor beszéltem a pszichiáterrel hogy lehetek-e ettől rosszul akkor azt mondta, hogy ennek a gyógyszernek nincs ilyen mellékhatása, nem jellemző.
A szuicid gondolatok felerősödését, agressziót említette hogy előfordulhat és ilyenkor mindenképp szóljak.
Nyugtatót szerintem azért nem kaptam pluszban mert eleve szedem az parnassant ami szedál valamennyire.
Azert ha nem javul a szorongas, panik, akkor beszelj vele.
25 alatt vagy?
Rendben, köszi.
Akkor megpróbálom átvészelni ezt a pár hetet, azután remélem jól leszek végre. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!