Hogy zajlik, mi történik egy pszichológusnál?
Figyelt kérdés
Mostanában nagyon rosszul érzem magam, vannak feldolgozatlan traumáim, úgy érzem belekerültem egy negatív spirálba és csak vonzom a rossz dolgokat. Ha elmennék pszichológushoz az segítene? Mi történik ott? Kérdez vagy magamtól kell mondanom mi baj van?tegnap 21:01
1/3 anonim válasza:
A szakitól függ nagyban. De általánosságban annyit, hogy az első 3-5 alkalom főleg ismerkedés, utàna lesz lényegi munka. Általában én beszéltem és főleg rávezető kérdéseket adott
2/3 anonim válasza:
Szia látom most tetted fel a kérdést egy 10 perce. gyerek vagyok de már voltam pszihológusnál és hidd el hogy segit. járj rendszeresen szerintem
3/3 anonim válasza:
Persze hogy segítene. 3 hónap alatt máe tuti jobban éreznés magad ha passzoltok a szakemberrel.
A pszochológus a saját megkózelitesehez es hozzad igazítja a technikákat. Nálunk az elején pl en beszeltem, mostmar inkabb o, provokativan, visszatukrozve a sajat hulyesegeim
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!