Miért lehet az, hogy semmi nem érdekel és nincs motivációm?
30 éves férfi vagyok.Ebben az évben kezdődött ez az egész. Semmi nem érdekel már. Sokat szorongok és sűrűn vannak depresszív időszakaim is, de ilyen voltam világ életemben.
A munkahelyemen felmondtam, mert nem hoz lázba, de új dolgot tanulni sincs motivációm, a jövőmet tekintve meg úgy vagyok vele, hogy elleszek egy ideig, aztán lesz ami lesz. A társas kapcsolataimat teljesen leépítettem, még online sem szívesen beszélgetek, nincsenek már barátaim és a barátnőmmel is szakítottam. A napjaim semmittevésből állnak és nincs olyan szabadidős tevékenység, de akár egy meccs vagy sorozat sem ami érdekelne.
Az időm nagyrészében csak aludnék, de ironikus, hogy borzasztóan rosszul alszom. Ez részben érthető, hiszen nem csinálok semmit, így nem is fáradok el.
Tudom, hogy rosszul csinálom és ez nem normális, de az elmúlt pár hónapban ezt éreztem jónak. Szeretnék tenni ellene, kezdeni valamit, de valahogy ez mindig visszahúz.
Kivel történt már hasonló? Tudnátok segíteni mi ez, vagy hogy kéne talpra állni? Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!