Hogy tudnék malapadtiv álmodozóvá válni? Vagy ez kizárólag magától tud kialakulni és nem lehet tenni érte semmit? Van itt olyan, akinek ezt csinálja és tudna segíteni?
Alapvetően tudatos álmodozó akartam lenni, de több hét alatt semmi eredmény, szinte sosem álmodom, úgyhogy le kellett róla tennem.
Miközben erről kerestem, találtam rá egy alternatívára, a malapadtiv álmodozásra.
Iszonyat megtetszett hogy ilyen van, de nem érzem hogy nekem lenne
Pedig depressziós vagyok, ocdm-m van és több gyerekkori traumám, mind ami kellene ehhez
Olvastam hogy csak az emberiség 2,5 százalékát érinti... az nagyon kevés...
hogy lehet hogy valakinek ez kialakul, másnak meg aki szintén traumatizált, nem?
Olvastam hogy miket csinálnak emberek közben hogy filmek vannak a fejükben amiket ŐK maguk hoznak létre. Mennyire csodás lehet ez? Mennyi tehetség kell hozzá
Én is nagy film és sorozat őrült vagyok, de csak annyi van bennem hogy de jó lenne ott lenni a filmben, de nem jön létre semmi a fejemben...
szóval gondolom ez engem nem érint...
van itt valaki aki csinálja ezt és tudna segíteni hogy hogy kell?
Hát szerintem sem egy jó ötlet. Én 16 éves koromig az voltam, konkrétan hangosan beszéltem random kitalált személyek előtt, akik nem voltak ott, plusz csőlátásom volt. és így éltem le szerintem 16 évet. A tudatos álmodásnak valóban több értelme van, de hosszútávon az is rontja a koncentrációdat. Ha csak nincs valami szándékod vele, például egy barátnőmet nagyon inspirálja digitális rajzolásban. Ehhez találhatsz az interneten is tippeket.
Igen valakinek könnyebben megy a tudatos álmodás, akár tanulás nélkül is. a maladaptív álmodozás, a disszociációra való hajlam, és az is hogy egy személy mennyire hipnozálható valamennyire mind összefüggnek (amennyire én tudom), de vigasztaljon, hogyha több hajlamod lenne akár az egyikre, az is lehetséges hogy már PTSD, vagy disszociatív zavaraid lennének.
Ha szeretnél ellazulni, vagy elmerülni egy fantáziavilágban, akkor ne azt próbáld elérni hogy maladaptív módon (értsd: az egészségre káros hatással :)) álmodozz, hanem járj színjátszókörbe, tanulj rajzolni, vagy zenélni, írj regényt vagy forgatókönyvet a saját szórakoztatásodra stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!