Mindenképpen felvesznek egy gyereket pszichiátriára ilyen esetben?
Figyelt kérdés
Ha egy gyermek túladagolja magát, pl nyugtatóval és mentőt hívnak hozzá. Akkor mit csinálnak vele? Pszichiátriára viszik egyből? Vagy esetleg csak kimossák a gyomrát és már mehet is?nov. 11. 04:54
2/7 anonim válasza:
Pszichiátria. Veszélyt jelent önmagára, így nem fogják hazaengedni.
3/7 anonim válasza:
Öngyilkossági kísérlet, intenzív, aztán zárt
4/7 anonim válasza:
Először gyomormosás, utána elmegyógyintézet. Saját élmény.
5/7 anonim válasza:
Az előttem lévő válaszát erősítem.
És annyit hozzátennék még hogy engem nagyon jól ismertek ott,így 2-3 nap múlva mehettem is volna(ha nem balhézok)Szóval ha nem volt köze ilyen dolgokhoz akkor nem tudom.
6/7 A kérdező kommentje:
És hogyha már el van ájulva/nincs nagyon tudatánál Akkor hogy mossák ki a gyomrát?
nov. 11. 17:40
7/7 anonim válasza:
Ugyanúgy mintha ébren lenne. Cső a gyomorba és hajrá.
Amúgy miért ez a módszer jutott eszedbe? Minek megpróbálni,ha életben akarsz maradni? Semmi értelme így!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!