Szuicid hajlamokkal mindenképpen beraknak pszchiátriára?
Figyelt kérdés
2022. jan. 4. 21:43
1/8 anonim válasza:
Igen, aztán 1 hét alatt kiengednek...sajnos.
2/8 anonim válasza:
Nem feltétlen. Attól függ hogyan adod elő magadat, és abból ők mit szűrnek le.
3/8 anonim válasza:
Első: van akit öngyilkossági kísérlet után két nap után kiengednek.
4/8 anonim válasza:
Az "elkövetők" általában hevesen tiltakoznak a "meg akart halni?" kérdésre, mert tudják, hogy így másnap már akár mehetnek is haza..
5/8 anonim válasza:
Engem nem raktak be, mást se, akit ismerek.
6/8 anonim válasza:
Nem mindenképp. Pl. ha nem mondod el senkinek, nem raknak be. Honnan tudnák?
7/8 anonim válasza:
Szerintem amíg nem fajul tettlegességig, addig nem. Én mikor pszichiáterhez mentem és elmondtam, hogy évek óta elterveztem az öngyilkosságomat, részletesenen, hogy hol, mikor stb akkor sem küldött pszichiátriára. Igaz ez magánrendelés volt, lehet, hogy ez számított.
8/8 anonim válasza:
Biztos, hogy nem. Gondolj bele. Egy megyei kórház pszichiátriáján van 60 ágy. A megyében biztos van legalább 5.000 ember szucid hajlamokkal. Szerinted mindet be tudják fektetni 60 ágyra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!