Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan ne szégyelljem a...

Hogyan ne szégyelljem a kinézetemet?

Figyelt kérdés

Az a gondom hogy túlságosan is zavar ahogy kinézek, tény hogy minden igyekezetem ellenére elég előnytelen külsővel rendelkezem de bárhol vagyok azon izgulok hogy most mit gondolnak rólam, főleg a nők mint ha már lenéznének ha csak meglátnak és olyan kellemetlenül érzem magam mert nyilván nem tehetek róla hogy ilyen vagyok

Meg mindig félni szoktam hogy nehogy azt higgyék hogy bámulom őket és elundorodjanak pedig tényleg nem szoktam ilyet

Mi lenne a megoldás?

nov. 10. 23:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Gondolom nem mutatnál nekünk képet magadról.

(A szemedet kitakarod valami programmal vagy nemtom)

Szerintem nem annyira durva a helyzet mint ahogy leírod.

nov. 12. 16:16
 12/12 anonim ***** válasza:

9 + 11es vagyok

Fontos dolgot fogok neked most írni. Kérlek olvasd végig, és gondolj bele abba amit írok.

Nekem egyetemen volt egy NAGYON jó tanárom. Jogász volt, de bemondóként, szinkronszínészként, trénerként is dolgozott. Egy igazi coach volt, Ő volt az az ember, akitől valóban az életre is alkalmazható, fontos dolgot tanulhattunk meg.

Mégpedig azt, hogy

- El KELL adnod magad,

- Hogyan add el magad

Az életben számtalan ember van körülötted. Mindenkinek más-más a helyzete, a te érdeked pedig az, hogy TÉGED válasszanak. A nők, a munkahely, a barátok, bárki, itt helyettesíts be akárkit a választó személyébe.

Nekünk ez az ember tréningeket tartott szabad idejében, ahol előadásokat kellett adnunk, szónokolnunk, emberek előtt megjelennünk. Nem azt értékelte amit mondtunk, hanem azt, hogy hogyan adtuk elő. Hogyan jelentünk meg. Hogyan nyilvánultunk meg. Hogyan adtuk el magunkat.

A legfontosabb: ha azzal nyitsz, hogy neked hátrányod van akármilyen téren, már vesztettél, mielőtt a csata elkezdődött volna. TE vagy a legelső védvonal a csatában! Ha TE nem hiszed el magadról hogy érdemes, eladható ember vagy, akkor senki nem fogja, hidd el nekem.

Ezért az első fontos lépés, hogy elhidd: Te úgy vagy király, ahogy vagy. Akármit látsz a tükörben, önmagadnak akármennyire tetszel vagy nem tetszel, ez mind ami TE vagy, érdemes, és eladható. Egyáltalán kérdés sem merül fel ebben.

Ilyesmiket senkinek ne mondj, hogy szerinted te nem nézel ki jól. Sugározd magadból az önbizalmat, bárhogyan nézzél is ki. Sugározd azt, hogy te igenis jól nézel ki, és ez egyáltalán nem is kérdés.

Rengeteg dolog dől el a fejben! EZ IS!

A kinézet, és a kisugárzás 2 nagyon különböző dolog.

Lehetsz a világ legrusnyább embere, de most őszintén mondom, akár egy hatalmas heg lehet az arcodon végig húzódva, fél szemed hiányzik, hajad nincs, gorilla arcod van, mindez együtt, ha a kisugárzásod olyan amilyen, minden nő a tiéd lehet. Ahogy a mondás tartja amúgy is: "A férfinak egy fokkal kell szebbnek lennie az ördögnél ahhoz, hogy nőt kapjon."

Kisugrázás. Státusz. Hozzáállás. Ez ad el egy embert első körben. Karizmája bárkinek lehet. Magabiztossága. Hidd el, látják rajtad ha izgulsz... Az izgulás pedig gyengeség. Nem megengedhető dolog.

Az meg hogy hogyan legyél magabiztos, sok eszközzel növelhető.

Viselj divatos ruhákat, szövetkabátot, ilyesmi. Legyen egy stílusod, ami odavág. Legyél mindig ápolt. Húzd ki magad mindig. Az állásod legyen széles. A beszéded kimért. Sugározd magadból a magabiztosságot.

Ez a lényeg.

Többet ne írd le, ne mondd senkinek, el ne hagyja a szádat vagy gépelve a kezedet az, hogy veled BÁRMI gond is lenne kinézetileg... Ezt ígérd meg!

nov. 14. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!